„Milí diváci, milé divačky, dneska tady máme takový speciální díl,“ oznámil na úvod nejnovějšího dílu kulinářského pořadu Kluci v akci Ondřej Slanina. Nejenže tématem mělo být hovězí maso, ale navíc Slaninovi chyběl jeho parťák Filip Sajler.

S ním sice vysílá již od roku 2005, jenže teď přišla nečekaná změna. „V zásadě celému světu teď vládne ten koronavir a postihlo to trošku i nás,“ vysvětloval Ondřej nepřítomnost kolegy, kterého zastoupil v díle, odvysílaném v premiéře v sobotu 28. března, speciální host.

„Filip, ten je v karanténě, chudák. Protože nedbal našeho pokynu a vydal se i přesto na výlet do Itálie. Takže teď je v karanténě v podstatě proto, abychom to my nechytili a mohli pro vás, nebo teda aspoň já, natáčet i dál náš veselý pořad,“ doplnil Slanina a oznamoval to s lehkostí, jako by se ho to pomalu netýkalo.

Možná se na dlouholetého parťáka trochu zlobí, že ohrozil natáčení, ale jelikož jsou jistě přátelé, hlavně mu na něm záleží, a tak především doufá, že bude Filip brzy v pořádku. Zda má nějaké příznaky, či nikoliv, ale neprozradil. 

Fotogalerie
30 fotografií