Překvapivým oznámením začalo sobotní premiérové vydání pořadu Kluci v akci. "Je to jednoduchý. Byl tam nějakej covid, na podzim byla nějaká nemoc, a teď jsem si po několikaletém zvažování té věci rozhodl skončit," řekl Sajler, jehož rozhodnutí uvedl kolega Ondřej Slanina (36), který v pořadu zůstává. "Starší dceři je 11 let, tak bych ten čas chtěl vyměnit za ten s rodinou," dodal Sajler, bez toho aby upřesnil, s jakou nemocí se potýkal či potýká.

Slanina poté oznámil, že místo Sajlera budou do pořadu chodit jiní kuchaři jako hosté, třeba oblíbený kuchař proslavený pořadem Peče celá země Josef Maršálek - ten prý přijde jednou za měsíc. A očekává se, že se občas ukáže i Sajler. "Budeš sem chodit jako do houslí," dobíral si ho Slanina. Saljler poté poděkoval České televizi, štábu i divákům za patnáctiletou jízdu. "Ale už je to dlouhý," dodal s tím, že v nejlepším se má skončit.

VIDEO: »Hagrid« Maršálek z Peče celá země: Už nepeču! Pořad mu převrátil život vzhůru nohama

Video
Video se připravuje ...

»Hagrid« Maršálek z Peče celá země: Už nepeču! Pořad mu převrátil život vzhůru nohama Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
22 fotografií