Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žádný troškař: Zdrogovaný recidivista bez papírů ujížděl policii na kradené motorce

Autor: rv - 
15. března 2024
10:34

Pořádný průšvih má na triku recidivista (29) z Uherskohradišťska. Zběsilou jízdou se snažil zmizet policistům. Jeho nebezpečná únikovka po silnicích v obcích i mimo ně záhy skončila. Ukázalo se, že kradená motorka není jeho jediný problém.

Muže na motorce policejní kontrola očividně značně rozhodila. Místo, aby zastavil, přidal plyn a začal ujíždět jako smyslů zbavený. V dešti se řítil silnicí. Vzdal to, až když ho mezi sebou zablokovala dvě policejní auta. Strážci zákona ho v zápětí zpacifikovali, aby muže ještě nenapadlo utéct.

Video  Zdrogovaný muž se zákazem řízení a bez papírů ujížděl na kradené motorce.  - PČR
Video se připravuje ...

A ukázalo se, že cizí motorka není jeho jediný problém. „Muž nevlastnil řidičské oprávnění a měl již vysloven zákaz řízení. Navíc jsme u něj nalezli stříkačky s bílou látkou,“ popsal policejní mluvčí Radomír Šiška.

Orientační test na drogy měl muž, ze kterého se vyklubal známý recidivista, pozitivní. Zatím mu za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání hrozí až dva roky v base.

„Je pravděpodobné, že budeme právní kvalifikaci rozšiřovat,“ doplnil mluvčí. Policisté mu totiž všechny prohřešky všechny pěkně spočítají. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání