I když vyhrála poslední řadu taneční show, tak o ní není téměř slyšet. Pavlovičová se stáhla do soukromí, které si až úzkostlivě chrání. Přesto přijala pozvání ke Karlu Šípovi do jeho talk show na České televizi a pár věcí na sebe práskla.

„Mám teď od divadla očistnou pauzu. Měla jsem psychické problémy, dělalo mi to špatně. Byla jsem až moc nervózní. Léčila jsem se, ale ne až tak, že bych jela do Bohnic, ale navštěvovala jsem terapeuta. Teď už bych se do divadla ráda vrátila, ale není na to čas,“ tvrdí Darija, která naposledy hrála v Divadle X10 na Národní třídě v Praze. Momentálně ji víc zaměstnává televizní natáčení a samozřejmě plesy.

Video
Video se připravuje ...

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance! Štichová, Kristl

„S Dominikem jsme stále v kontaktu, protože vystupujeme na plesech. Tančíme tanečky, co jsme se naučili ve StarDance,“ přiznala se smíchem herečka, která s Dominikem Vodičkou vyhrála 12. řadu divácky oblíbené show.

Darija se narodila v Praze, přičemž její otec pochází z Litvy a maminka z Běloruska.

„Teď jsem se furt stěhovala. Během StarDance jsem bydlela na Letné, pak jsem se stěhovala, teď zase hledám byt, takže nevím, kde teď aktuálně bydlím. Vlastně bydlím v lese. Rodiče mají rodinný dům v lese, tak tam teď bydlím. Je to vlastně na okraji Prahy, jezdím na koni, kterého mám v pronájmu, a taky občas lítám letadlem,“ přiznala Pavlovičová, která by se ráda vrátila do metropole, ale její požadavky nejsou skromné.

„Ráda bych bydlela na Hradčanech, ale pořád čekám, jak to dopadne. Není to zatím dostupné, a tak se svým ořem čekám,“ přiznala herečka. Nedávno se vrátila z Bali, kde podle fotek byla s mužským doprovodem. „Na prince na bílém koni nečekám, už ho mám,“ prořekla se kudrnatá kráska.

Fotogalerie
104 fotografií