Teleobjektiv ZEISS APO

Smartphone vivo X100 Pro přináší další inovaci vyvinutou ve spolupráci se společností ZEISS. Plovoucí teleobjektiv ZEISS APO je vynikající na focení záběrů zblízka i z velké vzdálenosti. S využitím inovativní konstrukce s plovoucími prvky í je schopen poskytnout kvalitní obraz v nejrůznějších podmínkách, a to i při přiblížení 6x až 10x nebo focení z velké blízkosti.

Schopnost pořizování dechberoucích snímků východu a západu slunce

Milovníci východů a západů slunce si přijdou na své díky speciální funkci, která dokáže tyto romantické jevy zachytit s maximální barevnou přesností.  Speciální procesor automaticky identifikuje okamžiky, kdy je slunce nádherně rudé a přesně ví, kdy stisknout spoušť.

Autor: vivo

4K Cinematic Portrait Video

Další zajímavou funkcí je nastavení pro portrétní video 4K Cinematic Portrait Video. Ideální pro uživatele, kteří touží po snadném zachycení a úpravě videa s filmovým efektem přímo na svém chytrém telefonu. Tato funkce poskytuje malou hloubku ostrosti s krásným rozostřením pozadí, automaticky zaměřuje zaostření na sledovaný objekt a vytváří profesionální filmový dojem. Záběry lze snadno upravovat v aplikaci Album, kde je možné ladit efekty a styly rozostření dle libosti.

Autor: Michael Portillo ZEISS

Skvělá výdrž baterie

X100 Pro má velkokapacitní baterii s rychlým nabíjením, díky které budete mít mobilní zařízení stále v pozoru a připravené pro jakoukoliv příležitost. Tato baterie využívá inovativní průlomy, za pomoci kterých zvyšuje i výdrž oproti svým předchůdcům. Proto je X100 Pro s velkokapacitní baterií a možností rychlého nabíjení opravdovou špičkou na trhu.

LTPO displeji s šetřením zraku

Model X100 Pro je ideální pro sledování obsahu díky LTPO displeji šetřícímu zrak. Displej je navíc vybaven větší zobrazovací plochou, která může dosahovat vysokého jasu, což zajišťuje vynikající viditelnost i za přímého slunečního svitu.

vivo X100 Pro je jednoduše skvělým parťákem a díky jeho výborným a inovativním funkcím si získá každého bez ohledu na věk i záliby. Vlajková loď vivo X100 Pro je u prodejců dostupná za doporučenou maloobchodní cenu 26 999 korun.