Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Detaily nouzového přistání boeingu: Teror na palubě letadla z Prahy? Pasažér se chtěl dostat k pilotům!

Aktualizováno -
9. února 2024
12:49
Autor: vja - 
9. února 2024
11:45

Ostraha během čtvrtka zadržela agresivního cestujícího na palubě letu izraelské společnosti El Al mířícího z Prahy do Jeruzaléma poté, co se pokusil proniknout do pilotní kabiny, informoval deník N12. Potenciálně nebezpečného pasažéra si v Soluni převzala řecká policie. O incidentu informoval deník Jerusalem Post.

Let společnosti El Al z Prahy do Izraele nouzově přistál v řecké Soluni kvůli „agresivnímu cestujícímu“, informovala ve čtvrtek izraelská média. V prohlášení izraelské národní letecké společnosti se uvádí, že let LY2522 byl nucen nouzově přistát v Řecku, kde byl ve spolupráci s místní policií z letadla výtržník vyveden.

„Společnost El Al uplatňuje politiku nulové tolerance vůči násilí a budeme i nadále zajišťovat bezpečnost našich cestujících,“ informovala aerolinka. Bezpečnostní pracovníci zadrželi cestujícího na palubě letu údajně po jeho pokusu dostat se do kokpitu letounu. Podezřelý, který měl podle deníku N12 být „s největší pravděpodobností Arab“, byl spoután a poté vyveden z letadla v Soluni.

V loňském roce byl let společnosti El Al z letiště Bena Guriona do Říma donucen k návratu poté, co byl z kokpitu hlášen kouř. Letadlo Boeing 737-800 tehdy úspěšně nouzově přistálo v Larnace.

Video  Izraelská armáda provedla razii v domě velitele Hamásu.  - x/AvichayAdraee
Video se připravuje ...

Uživatel_5542819 ( 9. února 2024 16:49 )

Ešte tomu aj uveriť ! Izraelci si robia na letišti aj vlastnú kontrolu a araba by do svojho lietadla nepustili najmä v tejto dobe ...

fesak2 ( 9. února 2024 15:24 )

Dávejte pasažérům řízky, kdo ho nesní, toho vyhoďte z letadla ještě než odlétne. Za letu by to bylo nehumánní.

Vendy O ( 9. února 2024 12:23 )

To se ti lidi zfetují nebo co, že dělají takový bordel? Já to nechápu. 👎

Zobrazit celou diskusi