Společnosti vivo a ZEISS společnými silami již řadu let posouvají hranice toho, co je ve světě fotografování chytrým telefonem možné. U nového modelu vivo X100 Pro opět přichází velmi výrazný posun. Klíčovými prvky jsou teleobjektiv s plovoucími čočkami ZEISS APO a palcový hlavní fotoaparát ZEISS, podporující i 4K filmování s portrétním režimem, díky kterému můžete pořizovat naprosto elegantní snímky srovnatelné s profesionálními zrcadlovkami.

Vivo X100 Pro se zaměřuje na snímání fotografií z velké blízkosti i vysoké vzdálenosti. S certifikací ZEISS APO poskytuje X100 Pro kvalitní zachycení i v náročných světelných podmínkách s možností 6x až 10x zoomu. Technologie plovoucí čočky umožňuje zachytávat detailní záběry z blízkosti. Optická kalibrace zajišťuje konstantní ostrost a kvalitu obrazu, zatímco stabilizace obrazu eliminuje nežádoucí chvění, prakticky tak, jak to dokáže profesionální fotografická výbava. Pokrokový Vivo Imaging Engine pak exceluje v zachycování barevně věrných východů a západů slunce díky automatické detekci těchto okamžiků.

Autor: vivo

Novinkou je 4K Cinematic Portrait Video, což je kreativní režim pro natáčení videa s efektem rozmazání pozadí, automatickým zaostřováním a zaměřením na objekt, čímž lze dosáhnout filmových výsledků.

Neuvěřitelný výkon

Smartphone je poháněn kombinací vlastního obrazového čipu V3 a špičkově výkonného osmijádrového procesoru Dimensity 9300, který zajišťuje masivní nárůst výkonu oproti předchozím generacím. Baterie s kapacitou 5 400 mAh přináší jistotu dlouhodobé výdrže a vždy připraveni budete i díky podpoře až 100W rychlonabíjení FlashCharge Dual-Cell. Plynulý chod a bohaté možnosti personalizace obstarává aktuální verze operačního systému Funtouch OS 14.

Příjemnou podívanou nejen na špičkové fotografie zaručuje kvalitní a velmi jemný LTPO displej s větší zobrazovací plochou a lokálním maximálním jasem až 3000 nitů. Multimediální obsah si tak vychutnáte například i na jasném slunci.

Autor: vivo

Nové vivo X100 Pro zamíří do prodeje v České republice 30. ledna s doporučenou maloobchodní cenou 26 999 korun. U vybraných prodejních partnerů navíc k nákupu jako dárek získáte bezdrátová sluchátka TWS 2 ANC Blue v hodnotě 2999 korun.