Počítačová škola GOPAS má s poskytováním vzdělávacích kurzů v oblasti informačních technologií přes 30 let zkušeností, a proto může zaručit kvalitní výuku vedenou zkušenými lektory i certifikace v akademické sféře a v oblasti výpočetní techniky. Ročně v GOPAS absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů. 

Pro začátečníky i experty

Katalog poskytovaných kurzů nabízí nejen IT kurzy v žádaných programech, ale i kurzy v kancelářských aplikacích, které dnes využívá většina zaměstnanců. Pokud se zajímáte o umělečtější obory, vyberete si mimo jiné z nabídky grafických, animačních či fotografických kurzů.

Na své si jistě přijdou začátečníci i experti. U každého programu je možnost zvolit si kurz dle dosavadních znalostí a dovedností. Příkladem jsou kurzy Microsoft Office, u kterých si můžete vybrat z nabídky až 16 zaměření!

Absolventka jednoho z kurzů Veronika se s námi podělila o svou zkušenost: „Dostali jsme hned na úvod materiály, které byly opravdu detailní, takže jsme si v průběhu kurzu nemuseli nic psát. Mohli jsme do materiálů jen nahlížet. Určitě oceňuju to, že jsme na konci celého kurzu dostali certifikát, takže mi to pomůže i v budoucnu třeba při hledání nové práce.“ 

Autor: Content studio

Stačí se jen přihlásit a Jste v kurzu

Dotované kurzy Ministerstvem práce a sociálních věcí (MPSV) vám doplní znalosti potřebné pro kariérní růst a rozvoj vašich digitálních dovedností. Projekt Jsem v kurzu nabízí několik výhod:

můžete si vybrat ze stovky kurzů, 82 % ceny kurzu do výše až 50 tisíc korun za vás zaplatí MPSV, po absolvování obdržíte oficiální certifikát.

„Svět IT a počítačů se neustále mění. I v případě notoricky známé aplikace Excel, u které by někdo mohl říct, že je pořád stejná, toto neplatí. Neustále se mění a přibývají tu nové, pokročilejší funkcionality. Člověk se musí stále vzdělávat. Teď je pro to ideální příležitost, protože Ministerstvo práce a sociálních věci přišlo s projektem, který se jmenuje Jsem v kurzu a který nabízí příspěvek 82 % ceny kurzu až do výše 50 tisíc korun,“ prozrazuje odborný lektor kurzu Microsoft Excel.

Do kurzu se může přihlásit kdokoliv a získat tak své vysněné vzdělání. Stačí jen podat žádost dle postupu na webových stránkách. Tak to zkuste! Více informací na https://www.skola.cz nebo www.gopas.cz