Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Samsung.cz přináší akci roku! Exkluzivně 50% sleva na druhý produkt

24. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Největší nákupní akce Black Friday je v plném proudu. V tom nejlepším přichází Samsung.cz s nejvýhodnější nabídkou roku. Ojedinělá akce je zaměřená na celý sortiment. Vyberte ty nejlepší vánoční dárky na jednom místě přímo v e-shopu Samsung.cz.

Vánoce bez stresu ocení každý. Potěšte nejbližší i svoji peněženku s hromadou těch nejvýhodnějších nabídek, která na Vás čeká v lavině akcí Black Friday na e-shopu Samsung.cz. Přemýšlíte o novém telefonu a zároveň by se do domácnosti hodila nová pračka? O tom je akce Druhý za polovinu. V exkluzivní akci si vyberte dva různé produkty Samsung a získejte ten levnější za polovinu. Sežeňte tak ještě více dárků, za ještě lepší ceny a vše na jednom místě.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak

Nejlepší kombinace přímo od Samsungu

Nechte se inspirovat těmi nejlepšími kombinacemi, které můžete během nabídky Druhý za polovinu pořídit. Zcela ojediněle platí nabídka na celý sortiment včetně mobilních zařízení. Kupte třeba Galaxy Tab S9 Ultra, který vás oslní tím nejlepším výkonem, spolu se špičkou mezi telefony Galaxy S23 a získejte levnější produkt za polovinu.

Jste milovníky aktivního životního stylu či si hlídáte zdraví a spánek? Obě provedení chytrých hodinek, lifestylové Galaxy Watch6 a Galaxy Watch6 Classic s otočnou lunetou, potěší designem i funkcemi. K hodinkám Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE s klasickým vzhledem dostanete za polovinu například perfektní sluchátka Galaxy Buds2 Pro s ostrým a čistým zvukem. Nebo zvolte mistra multitaskingu, špičku mezi skládacími telefony s ohebným displejem, Samsung Galaxy Z Fold5, který Vás uchvátí v kombinaci s Galaxy Watch6 40mm.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak

Celou rodinu po stromečkem potěší třeba i nová Samsung televize, v kombinaci s mistrem zábavy tabletem Samsung Galaxy Tab S9 FE. Nebo by se více hodil kompaktní designový telefon do každé kapsy? Samsung Galaxy Z Flip5 s větším Flex Window Vám vyfotí ty nejlepší selfies. Pořiďte ho ve výhodné Black Friday akci spolu s dalším produktem a vyřešte dva vánoční dárky jednou ranou.  

To vše má velmi jednoduchá pravidla, sleva je uplatnitelná vždy na levnější produkt ze dvou a v případě mobilních zařízení, chytrých hodinek, tabletů a sluchátek je potřeba kombinovat rozdílné kategorie (nelze využít např. na dvě mobilní zařízení nebo dvě stejná SKU). Akce není platná na příslušenství. Zkuste tak pod stromečkem věnovat více úsměvů s oficiálním e-shopem Samsung.cz.

 

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak

 

Hlavní výhody e-shopu Samsung.cz  

Kromě akčních nabídek nabízí zákazníkům e-shop od Samsungu dlouhodobě hned několik důvodů, proč je pro ně výhodnější vybírat produkty právě tam. Jaké hlavní výhody tento prodejní kanál poskytuje?

1.     Samsung Rewards

Staňte se členem věrnostního programu Samsung Rewards a sbírejte body, které můžete následně využít jako slevu na Váš příští nákup. Pokud zakoupíte např. Galaxy Z Flip 5 v exkluzivní šedé barvě, získáte až 3 099 Kč na další nákup.

2.     Splátky s 0% navýšením 

Dalším důvodem, proč nakupovat právě na přímém prodejním kanálu od Samsungu je možnost využití splátek s nulovým navýšením. Je přitom zcela na vás, zda se rozhodnete splátky rozložit do 10 nebo 24 měsíců. Přesné podmínky naleznete na stránkách Samsungu.

3.     Doprava zdarma

Při nákupu na e-shopu Samsung.cz získáváte automaticky dopravu zdarma na všechny nabízené produkty. Ať kupujete nový telefon nebo třeba pračku se sušičkou, u nás za dopravu neplatíte.

4.     Sleva na první nákup 

Chystáte se na svou první objednávku? Pro nové nakupující si Samsung přichystal speciální slevu 5 %. Stačí se registrovat jako nový zákazník a při nákupu zadat slevový kód MUJ-PRVNI-NAKUP.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak