Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Xiaomi Black Friday: Pořiďte si mobil, sluchátka i koloběžku s výraznou slevou

20. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Slevové akce Black Friday jsou tu! Až do 26. listopadu můžete pořídit produkty oblíbené značky Xiaomi se slevou až 30 %. V prodejnách SPACE či e-shopu iSPACE si přijdete na své, ať už hledáte mobilní telefon, router, nebo třeba zubní kartáček či horkovzdušnou fritézu. Očekávat můžete skvělý poměr ceny a výkonu – výbornou kvalitu za příznivou cenu.

Čínské Xiaomi určitě nemusíme představovat – mezi mobilními výrobci je světovou trojkou a znát jej můžete také jako výrobce nositelné elektroniky, produktů osobní péče, chytrých domácích spotřebičů i příslušenství, od bezpečnostních kamer přes váhy po koloběžky. Navíc výrobce nepromarnil příležitost – integruje výrobky do skvěle fungujícího ekosystému, takže spolu vše krásně komunikuje a ovládání je jednotné a intuitivní, ať už nastavujete ventilátor, nebo chytré hodinky.

Pořiďte si v rámci Black Friday na SPACE/iSPACE oblíbené produkty Xiaomi se slevami, jež dosahují až několika desítek procent. Toužíte po chytrém náramku? Sháníte například holicí strojek? Nabídka Xiaomi Black Friday je platná až do 26. listopadu nebo do vyprodání zásob. Všechny zlevněné výrobky si můžete prohlédnout na e-shopu iSPACE, případně navštívit prodejnu SPACE – my jsme z nabídky vybrali tři produkty, které vám představíme blíže.

Vracejte se do čistého: Xiaomi Robot Vacuum

Robotické vysavače nejsou všemocné, ale mohou vám výrazně pomoci s každodenním úklidem – obzvlášť když je přes chytrou mobilní aplikaci naprogramujete například tak, aby vyluxovaly byt, zatímco se vracíte domů z práce.

Modely E10, S10 a S10+ pořídíte se slevou 20 %. Vysavače umějí nejen vysát každý koutek místnosti díky inteligentní navigaci a vysokému sacímu výkonu, ale také podlahu vytřou – samozřejmě chytře tak, aby nenamočily a neušpinily koberce. Vyšší modely potěší mimo jiné laserovým navigačním systémem LDS.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

Vysavače samozřejmě neumí zvednout nepořádek ze země, takže například do dětského pokoje nemusejí být ideální, ale běžně zorganizovanou místnost vysávají opravdu účinně. Navíc díky nízkému profilu uklidí i pod pohovkou či konferenčním stolkem, kam se se sebelepším běžným vysavačem dostanete jen velmi těžko.

Přes již zmíněnou aplikaci můžete vysavač nastavovat, plánovat úklid včetně jeho parametrů a také celý proces monitorovat, a to i na dálku. Vítejte do éry pohodlného, robotického úklidu.

Redmi Buds4 Lite: Komfort true-wireless sluchátek

Užijte si dokonalou svobodu, jakou posluchači poskytnou jen „opravdu bezdrátová“, true-wireless sluchátka. Nejenže nevede drát do telefonu, ale ani samotné špunty nejsou nijak propojené. Díky tomu můžete se sluchátky divoce sportovat i poklidně číst knížku v posteli – vždy naprosto pohodlně.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

Moderní sluchátka Redmi Buds4 Lite jsou odolná proti vodě se stupněm krytí IPX4. Pohodlí při nošení napomáhá i nízká hmotnost – každé sluchátko váží jen 3,8 gramu a nabíjecí pouzdro s oběma sluchátky váží celkem jen 35 gramů. Výdrž samotných sluchátek je až 5 hodin, v nabíjecím pouzdru se skrývá ještě třikrát tolik (celkem tedy 20 hodin). Dobití trvá méně než dvě hodiny.

Buds 4 Lite se rychle a spolehlivě spárují s vaším smartphonem s OS Android a nabídnou kvalitní reprodukci zvuku, ať už posloucháte hudbu, sledujete film, nebo vyřizujete hovor. Potěší také intuitivním ovládáním.

Luxusní chytré hodinky Watch S1 Pro

Vybrané modely hodinek a náramků Xiaomi nabízíme s výraznými slevami – až 36 %. V tomto článku vyzdvihneme model Xiaomi Watch S1 Pro se 46mm nerezovým pouzdrem (kromě odkazované, černé varianty máme i stříbrnou s hnědým, koženým řemínkem).

Tyto elegantní hodinky váží jen 48,5 gramu a hodí se k formálnímu outfitu do divadla i k šortkám do fitka. Nabízejí přes 100 tréninkových a sportovních režimů, důsledně sledují váš spánek, tepovou frekvenci i saturaci krve kyslíkem. Ke všestrannosti použití přispívá také GPS či vodotěsnost 5 ATM.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

Hodinky spolupracují se zařízeními s Androidem i iOS, kromě zrcadlení notifikací a dalších obvyklých funkcí potěší například bezkontaktním placením přes NFC (Mi Pay). Navzdory všem chytrým funkcím vydrží Xiaomi Watch S1 Pro na jedno nabití až 14 dní při běžném používání.

V rámci Xiaomi Black Friday je pořídíte se slevou 29 %.