Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragický nález v Liberci: Cyklista v rybníku objevil mrtvého muže. Měl na sobě stopy násilí!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: David Malík)
Autor: VaB - 
3. dubna 2023
13:03

V libereckém Veseckém rybníku našli v neděli časně ráno mrtvolu muže. Objevil ji muž na kole, který jel kolem. Případ vyšetřují policisté, mrtvý na těle neměl známky násilí.

O případu informovali policisté, kterým to oznámil na tísňovou linku cyklista. K Veseckému rybníku v Liberci vyslali kompletní kriminalistický výjezd včetně potápěčů. Ten měl za úkol tělo zemřelého z vody vytáhnout.

„Přivolaný lékař Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje provedl na místě ohledání těla a mohl pouze konstatovat smrt. Dle prvotního ohledání neshledal na těle utonulého muže žádné zjevné stopy násilí,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Štýrová.

Případ si následně převzali kriminalisté, kteří budou zjišťovat, jak a proč muž zemřel. Podařilo se jim také zjistit totožnost mrtvého, společně s policejním interventem pak o tragédii informovali rodinu.

„To, jak se dlouho muž ve vodě nacházel a co bylo příčinou smrti, by měla určit nařízená soudní pitva, která proběhne v následujících dnech. Případem se nyní zabývají liberečtí kriminalisté, kteří budou zjišťovat okolnosti případu,“ dodala Štýrová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání