O tom, že manželství Angeliny Jolie a Brada Pitta nebylo žádnou procházkou růžovým sadem, se ví už dlouho. Hvězda filmů Zloba, Narušení nebo Lara Croft – Tomb Raider už v minulosti hovořila o tom, že rozpadu manželství předcházely dokonce i fyzické potyčky. V úterý herečka šokovala veřejnost, když po letech svého bývalého manžela dokonce zažalovala.

Podle Angeliny Brad, který trpěl závislostí na alkoholu, což sám přiznává, napadal ji i jejich děti. Během letu soukromým letadlem z Francie do Kalifornie 16. září 2016 podle obžaloby dusil jedno z jejich šesti dětí, další uhodil do obličeje a pustil se i do své partnerky. „Pitt chytil Jolie za hlavu a třásl s ní, pak ji popadl za ramena a znovu s ní zatřásl, načež ji zatlačil do koupelny,“ popisují dokumenty hereččinu verzi událostí. Pět dní poté podala Angelina žádost o rozvod.

Pitt vrací úder

Nařčení z násilí proti manželce a dětem se ale Pitt rázně brání. Jeho mluvčí ihned uvedl, že nic z toho není pravda, a rovnou se opřel do Angeliny. „Paní Jolie neustále znovu reviduje a přetváří svůj popis události, která se stala před šesti lety, a pokaždé, když se jí nepodaří získat to, co chce, přidává další nepravdivé informace. Její příběh se neustále mění,“ uvedl zástupce Brada Pitta pro The Hollywood Reporter.

Spor kvůli vinici ve Francii

Aktuální spor vzešel ze soudu o vinařství, které spolu manželé kdysi vlastnili. Pitt měl k nemovitosti údajně silnou citovou vazbu a s exmanželkou se dohodl, že i když se rozejdou, vinařství si společně ponechají. Jolieová ovšem svou část prodala zcela cizímu člověku.

Údajně se tak rozhodla proto, aby dosáhla finanční nezávislosti a uzavřela nepříjemnou životní kapitolu, která jí způsobuje trauma. Herec věc nenechal jen tak a celou záležitost dovedl až k soudu... Teď se mu to ale vrátilo i s úroky. Jak se zdá, Angelina neváhá bojovat všemi dostupnými prostředky.

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie a její dcery na filmovém festivalu v Římě! Profimedia

Fotogalerie
132 fotografií