Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kosmetické novinky na měsíc říjen, které si zamilujete

  • ...
    6. října 2022 | 06:00

    S novým měsícem přichází další přehled kosmetických novinek! Pokud potřebujete svou výbavu doplnit o nový produkt, nastal ten pravý čas. Vybraly jsme pro vás několik skvělých novinek, které si rozhodně zamilujete jako my. 

    Podzim je v plném proudu a nastává čas, kdy potřebujeme trochu zpomalit a dopřát si zasloužený relax. Naplánujte si klidný kosmetický večer a dopřejte si jen to nejlepší! Tyto produkty budou sázkou na jistotu.

  • Obnovující šampon s keratinem pro suché a poškozené vlasy Keratin Repair, ICONIQUE, 550 Kč (250 ml), koupíte na www.notino.cz

    Pokud vás trápí suché, matné vlasy bez života, které se navíc ještě hodně lámou, chybí vám ten správný šampon. Váš problém vyřeší šampon ICONIQUE Keratin Repair, který efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu. Díky němu se vaše vlasy přestanou lámat a budou dokonale hydratované. Rozhodně stojí za vyzkoušení!

    Osm žhavých kosmetických trendů na podzim! Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Osm žhavých kosmetických trendů na podzim • VIDEO: Videohub

  • Odličovač očí Nobilis Tilia, 219 Kč (100 ml), koupíte na eshop.nobilis.cz

    Očnímu okolí musíte věnovat důkladnou péči. Odličování očí musí být vždy šetrné, protože kůže v těchto místech se může lehce podráždit. Nový odličovač očí od značky Nobilis Tilia dokonale odlíčí jemnou pokožku očního okolí. Lehké, bezolejové složení nezatěžuje a nedráždí ani citlivou pleť a používat ho mohou i nositelky kontaktních čoček. Aktivní látka z aloe vera pomáhá udržovat pokožku hydratovanou a zajišťuje zklidňující a zvláčňující účinek. Obsažený éterický olej z fenyklu lehce provoní a osvěží unavené oči. Stačí pár kapek odličovače nanést na tamponek, lehce na oko přiložit, chvilku počkat a následně jemně setřít.

  • Regenerační sérum na noc s efektem melatoninu, Yves Rocher, 1190 Kč, koupíte na www.yvesrocher.cz nebo v kamenných prodejnách

    Trápí vás nedostatek spánku, který se podepisuje na vaší tváři? Máme pro vás dobrou zprávu! Existuje přípravek, který tyto stopy umí hravě zamést. Regenerační sérum na noc od značky Yves Rocher obsahuje výtažek z gardénie, který napodobuje regenerační účinky melatoninu a zmírňuje poškození pleti v důsledku nedostatečného spánku. Po probuzení je pleť znovu nabitá energií, revitalizovaná a rozjasněná. Po měsíci používání má navíc lepší schopnost obnovy. Extrakt z gardénie totiž aktivuje biologické mechanismy obnovy a obrany pokožky díky svým antioxidačním a ochranným vlastnostem.

  • Zpevňující olejový peeling Onclé, 349 Kč (200 ml), koupíte na www.oncle.cz

    Tělový peeling je skvělý také na podzim! Pokožku zbaví odumřelých buněk, krásně ji prokrví a vyživí. Zpevňující olejový peeling od značky Onclé šetrně čistí pokožku a má hloubkově regenerační účinky. Peelingová složka ze semen šípků jemně odstraňuje odumřelé svrchní buňky a bio šípkový olej pokožku dokonale zvláčňuje a zabraňuje jejímu vysoušení. Bohaté složení s 98% komplexem vysoce kvalitních aktivních olejů a jedinečných biosložek aktivuje tvorbu nového kolagenu, chrání pokožku před její destrukcí a zanechává ji pevnou a sametově hebkou.

  • Odličovací tampony Bel Premium, 49 Kč (75 ks), koupíte v síti drogerií

    Určitě pro vás není žádnou novinkou, že spát musíte chodit jedině odlíčená. Základem jsou tak odličovací mléko nebo micelární voda, ale také kvalitní odličovací tamponky. Vatové tampony Bel Premium jsou ideální pro každodenní použití, mikrovlákno usnadňuje čištění pleti, aloe vera společně s panthenolem zklidňuje pokožku. Tampony na sobě mají ražbu, která zpevňuje jejich povrch. Tato úprava navíc umožňuje lépe zachytit na tamponu zbytky make-upu a nečistot.

  • Zklidňující gel s aloe vera Purity Vision, 349 Kč (200 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Zklidňující gel s bio aloe vera PURITY VISION® je univerzální pomocník, kterého se hodí mít vždy po ruce. Jeho zklidňující a regenerační účinky si zamiluje celé vaše tělo, včetně obličeje a vlasů. Je obohacen o extrakt ze sladkovodní řasy spiruliny, která pokožku chrání před okolními vlivy a detoxikuje ji. Gel se snadno roztírá, na pokožce vytváří chladivý efekt a poskytuje jí potřebnou hydrataci a výživu. Obsažená bio meduňková a bio heřmánková voda dodává gelu příjemnou vůni. 

    Velký výběr kosmetiky za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.