Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší seriály na Netflixu, které si nesmíte nechat ujít. Tohle je náš top výběr!

  • Nejlepší seriály na Netflixu, které si nesmíte nechat ujít. Tohle je náš top výběr!
    11. dubna 2021 | 06:00

    Lockdown měl rozhodně jednu výhodu. Objevili jsme hned několik skvělých seriálů, které Netflix nabízí a které nám rozhodně nedaly spát! Pokud i vy patříte mezi fanoušky této streamovací služby, máme pro vás několik žhavých tipů, které si oblíbíte stejně jako my!

    Připravili jsme pro vás top výběr našich oblíbených seriálů, které zhlédnete od začátku do konce jedním dechem! 

  • Koruna

    Seriál mapující život královny Alžběty II. od její korunovace k různým složitým rozhodnutím nejen na trůně. Nahlédněte do života královské rodiny, která ukrývá mnoho skandálů, nejasností a nešťastných rozhodnutí. Seriál se stal opravdu úspěšným, získal 7 Zlatých glóbů a patří k nejlepším, které Netflix nabízí. Nesmíte si ho nechat ujít!

    Princ Philip. Kdo byl záhadný muž, který si vzal královnu, ale nebyl králem?  

  • Ginny & Georgia

    Hlavní hrdinkou je dospívající dívka Ginny, která se cítí starší a mnohem zodpovědnější než její třicetiletá matka Georgia. Po letech na útěku se rodina snaží usadit v novém městě, ale Georgiina minulost vyhlídky na normální život stále ohrožuje. Vedle starostí se svou matkou Ginny musí řešit nový svět v prestižní škole i první milostné vztahy. A není to vždy jednoduché. Ginny & Georgia vám bude lehce připomínat oblíbený televizní seriál Gilmorova děvčata.

  • Ví o tobě

    Minisérii, která má pouze šest dílů, zvládnete za jedno víkendové odpoledne. Aby se mladá maminka Louise postarala o svého malého syna, vezme práci na vedlejší úvazek v psychiatrické ordinaci. Ve chvíli, kdy se zamiluje do svého nového šéfa a zároveň se náhodou spřátelí s jeho ženou Adele, se začnou dít zvláštní věci. Milostný trojúhelník se brzy promění v temný psychologický příběh plný napětí a zvrácených odhalení. 

  • Dámský gambit

    Milujete šachy? Pak je tohle seriál pro vás! Vůbec o nich nic nevíte? Zamilujete si ho i tak! Mladá dívka bojující se závislostí na prášcích v sirotčinci objeví, že má šachový talent. Od té doby jsou šachy celý její život a rozhodne se usednout na pomyslný trůn. Po zhlédnutí tohoto seriálu si budete chtít šachy okamžitě zahrát!

  • Cesta svatojánských mušek

    Kate a Tully se potkávají jako mladé dívky a od té doby jsou z nich neoddělitelné nejlepší kamarádky, které spolu prožijí třicet let úspěchů, ale i pádů, depresí a nejrůznějších zklamání. Přestože to vypadá, že jejich přátelství nemůže vůbec nic ohrozit, najednou je rozdělí nemyslitelná zrada. Najdou zase společnou řeč, nebo se jejich cesty navždy rozdělí?

  • Emily in Paris

    Každá žena, která miluje módu (a že ji milujeme snad všechny), musí vidět seriál Emily in Paris! Emily je mladá dívka, která se kvůli práci z Ameriky přestěhuje do Paříže. Tam po ní vyžadují, aby na problémy nahlížela s americkým nadhledem. Začátky nejsou jednoduché, ale nakonec se v novém městě Emily zabydlí, poznává nové přátele, ale i lásku.

  • Svět pod hlavou

    Je rok 2016. Policista Filip Marvan musí ukrást důkaz, aby zachránil svého bratra před mafií. Záhy ho srazí auto a on upadá do bezvědomí. Probouzí se v nemocnici v roce 1982. Jak se v minulosti ocitl? Proč? A jaká je cesta zpátky? Proč se Filip propadl v čase do období těsně před svým narozením? Na pozadí pátrání po příčinách, které jeho rodině změnily život, je Filip nucen vyšetřovat sérii detektivních případů z prostředí severních Čech 80. let.

  • The Bold Type

    Komediální seriál sleduje životy tří mladých žen, které pracují na vysokých pozicích v jednom z největších dámských magazínů na světě. Práce jim dává občas docela dost zabrat, a aby těch starostí neměly málo, hledají mezi ní ještě navíc samy sebe, přátele i lásku. 

  • Peaky Blinders: Gangy z Birminghamu

    Britská gangsterská sága odehrávající se v Birminghamu v roce 1920. Rozvětvená rodina Shelbyových si v poválečném Birminghamu založí nemilosrdný gang Peaky Blinders. V čele gangu stojí Tommy (Cillian Murphy), ale jeho pozice začíná být ohrožena. Obzvlášť když do města přijede nový a nekompromisní šéf policie.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.