Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Ve škole poteče krev, první sex a rozchod na spadnutí

15. března 2021 | 08:32

Tento týden se budeme hodně pohybovat ve škole, nejdříve tu dojde ke krvavé rvačce a potom se odhalí skandál! Alice a Bedřich jsou na velké křižovatce a rozsekne se, jakým směrem půjdou dál. Ale samozřejmě se rozehraje mnoho dalších příběhů.

Dětská bezprostřednost dokáže leckdy napáchat docela slušnou paseku i mezi nejlepšími kamarády, jako jsou například Vojta a Milošek. Právě ti dva se servou jako koně rovnou při vyučování kvůli něčemu, co je pro Vojtu stále hodně bolestivé téma a co se ho dotkne natolik, že dokonce poteče i krev. Vztah Alice a Bedřicha se najednou otřásá v základech. Ani jeden z nich neví, co bude dál, jestli se jim podaří zvládnout i další těžkou zkoušku, kterou si právě procházejí. Oba o tom začínají pochybovat, navíc se mezi ně znovu vloží Dan, jenž to nechce nechat jen tak.

Podívejte se na rozhovor se seriálovým Prokopem:

Video se připravuje ...
Nový sexy učitel v Ulici! Kdo to je a jak zamíchá dějem? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Petra je zamilovaná do svého třídního učitele Prokopa Junka až po uši, ale maskuje to zájmem o ekologii. Zatímco Prokop stále netuší, jak se věci mají, pro nešťastného Adama je pohled na ty dva ranou přímo do srdce. Pak už stačí opravdu málo, aby mu povolily nervy a on udělal něco, o čem bude za chvíli mluvit celá škola. Při čem Adam přistihne Prokopa a Petru?

Luděk se pasoval do role Blančina spasitele. Je si jistý, že společnými silami zvítězí nad její závislostí na alkoholu. Jenže to začíná řešit způsobem, který Blance škodí víc, než by se na první pohled zdálo, způsobem, který se může pořádně vymstít. Franta a Bára spolu chodí již pár týdnů, ale vzhledem k tomu, co má Bára za sebou, nechtějí nic uspěchat. Čekají, až Bára bude připravená na vztah se vším všudy včetně intimností a sexu. Čím déle jsou spolu, tím více Bára Frantovi důvěřuje a tím více to mezi nimi jiskří.