„Je to pro mě úplně nová výzva, tak do toho jdu,“ potvrdil pro Aha! sám Godla. „I když tancovat opravdu téměř vůbec neumím...“ prozradil na sebe momentálně nejznámější romský herec.

Jako úplný taneční nýmand se ale před televizními kamerami ukázat nechce, a tak se rozhodl, že si před oficiálními tréninky objedná soukromé hodiny tance. „Budu na ně dojíždět do Prahy asi tak dvakrát týdně, to snad stačí,“ svěřil Aha! Godla. A co jeho účasti ve StarDance říká manželka? „Nic. Ta mi nikdy do ničeho naštěstí nekecá,“ odpověděl se smíchem.

S Ordinací a svou rolí Ludvy, objeveného bratra MUDr. Boba Švarce neboli Martina Zounara (52), se prý sice nerad, ale navždy rozloučil. „Už jsem dotočil,“ potvrdil Godla. Litovat toho ale nemusí. „Když něco končí, tak tím něco nového vždycky začíná...“ konstatoval s tím, že v taneční show bude za podobného »exota«, jako byl v minulých ročnících třeba Lukáš »Tydýt« Pavlásek (42).

VIDEO: Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství? FTV Prima

„Most! byla komedie, Ordinace prakticky taky a StarDance? Tak to se mnou bude také velká komedie,“ slíbil Godla. Ani teď nezahálí. Momentálně natáčí s režisérem Tomášem Magnuskem (36) čtvrté pokračování filmových Bastardů. Když se měl rozhodnout, zda roli přijme, jeho první starost byla, kdy se bude točit, aby se mu to nekřížilo právě se StarDance!

„Natáčení Bastardů bude trvat tak měsíc, takže se všechno stíhá... Je to fajn a baví mě to. Scénář se učím ze dne na den, tak mi to vyhovuje,“ pochvaloval si Godla.

Dluhy stále splácí

Kšefty se mu sice hrnou, avšak většinu vydělaných peněz spolknou splátky milionových dluhů, jež nasekal v minulosti. Podle informací z veřejně dostupných zdrojů měl splácet 41 tisíc korun za měsíc!

„Je to pí*ovina. Předělali mi to. Byl tam omyl a mám to teď udělané tak, že když třeba vydělám třicet, tak z toho dostanu osmnáct,“ přiznal už dříve Godla. Podle všeho teď seká latinu – staré dluhy splácí a nové nedělá. 

VIDEO: Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová do seriálu nastoupili spolu

Video
Video se připravuje ...

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií