Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Právnička z Ukrajiny čelí perverzním nabídkám. Neuvěříte, co všechno chtějí lidé s jejími dlouhými vlasy dělat!

14. ledna 2021 | 06:00

Jednatřicetiletá právnička Alona Anufrijeva se pyšní skoro dva metry dlouhými zdravými vlasy. Vedle komplimentů se však mladá Ukrajinka musí vyrovnávat také s perverzními dotazy.

Své dlouhé kadeře si Alona pěstuje od dvanácti let. Zpočátku toužila mít vlasy dlouhé pouze do pasu, ale nakonec své vlasy nechala dál růst. Dnes se může chlubit délkou 183 centimetrů a díky dlouhým loknám vypadá jako princezna z pohádky. "Co tři měsíce si nechávám zastřihávat konečky, používám kokosový olej a kvalitní šampon a kondicionér," uvedla.

Za péči o své vlasy utratí měsíčně zhruba dva tisíce korun. Pro někoho nepředstavitelná částka, pro Alonu způsob, jak své vlasy udržet zdravé a krásné. Také prozradila, že si zhruba co půl roku musí kupovat nový kartáč na vlasy, protože se jí vždycky zlomí. 

Pozornost, které se mamince jednoho dítěte kvůli jejím vlasům dostává, není ale vždy příjemná. Alona musí často čelit perverzním dotazům, které jí muži, ale i ženy posílají. "Často mě prosí, abych své vlasy nikdy nestříhala. A pokud ano, tak je chtějí ode mě koupit. Zároveň se jich touží dotýkat, nebo k nim dokonce čichat," říká. Všechny tyto nepříjemné zprávy Alona ale ihned blokuje. 

Často se žena také setkává s tím, že chtějí lidé na její vlasy sahat. To jí je však nepříjemné a nesouhlasí s tím. "Moje vlasy mě dělají jedinečnou. Ráda se na ně dívám do zrcadla. Často se mě lidé ptají, jestli jejich úprava není příliš složitá. Já je ale nejraději nosím volně rozpuštěné, protože tak vypadají žensky," dodává. 

Na Alonu a její dlouhé vlasy se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová