Nejkrásnější období roku a s tím spojený advent klepe na dveře. Letos se můžeme na první adventní neděli těšit už poslední listopadový víkend. Proto neváhejte a rozzařte svůj dům či byt dekoracemi, které vás na vánoční atmosféru dokonale naladí.

.
Autor: OBI

Jste příznivci moderních doplňků, nebo raději sáhnete po osvědčené klasice? Hitem letošních Vánoc je světle modrá barva a hned za ní růžová. Preferujete přesto tradiční vánoční výzdobu? Na OBI vánočních trzích najdete přesně to, co hledáte a dokonale to můžete sladit s vašim interiérem. Těšit se můžete na vánoční stromky, rostliny, věnce, lucerny, osvětlení a také dekorace.

Nápady na adventní dekoraci najdete zde ve fotogalerii. 

Fotogalerie
5 fotografií

Působivé osvětlení v duchu svátečních dnů

Rozsvícení vánočního stromku je každým rokem událostí, která je neodmyslitelně spjata s nezapomenutelnou atmosférou adventu a vánočních svátků.  Pořiďte si na svůj stromek moderní svítící baňky, které svým tónem vykouzlí skutečné teplo domova.

Ozdobte svou zahradu, okna nebo balkon světelnými řetězy a vyzdobte svůj domov radostně! V OBI najdete nejen vnitřní osvětlení, ale také osvětlení venkovní. Vybrat si můžete podle délky řetězu, typů světel a jejich barev. Nic vám pak nebude bránit ozdobit světýlky třeba okraje střechy nebo celou terasu.

Zpříjemněte si posezení u adventního stolu nebo při pohodových večerech u vašich oblíbených pohádek. Svítící postavičky mají své místo v každé vánoční domácnosti. Roztomilý sněhulák, svítící hvězdy, sobi nebo lucerny? V nabídce najdete vše, co k vašim ideálním Vánocům patří.

.
Autor: OBI

Adventní ozdoby, které nemohou chybět

Advent je neodmyslitelně spjat s adventním věncem, díky kterému je kouzlo Vánoc o to větší. Vyberte si ten nejkrásnější, který můžete sladit s celým vaším interiérem. Čekání na nejkrásnější svátky v roce vám i vašim blízkým zkrátí adventní kalendář a předvánoční výzdoba.

Samozřejmostí jsou i vánoční rostliny, lucerny, svícny a jiné dekorace. Vše můžete dovést do dokonalosti a sladit svou výzdobu s vánočním stromkem a celým interiérem. Vytvořte si s OBI útulný domov.

.
Autor: OBI

Vše na jednom místě

OBI je každoroční zárukou největšího výběru vánočních produktů a letos tomu není jinak. V sekci Vánoce najdete vše, na co si vzpomenete, a spousta vánočního zboží je od českých výrobců. Od 18. listopadu platí akční vánoční leták „Vyzdobte svůj domov radostně!“, díky kterému pořídíte vše ještě výhodněji. 

Zažijte s OBI Vaše vysněné Vánoce!