Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Není jen hezkou tvářičkou: Sexy pilotka dokazuje, že i ženy patří do kokpitu

13. srpna 2020 | 06:00

Taky by vás při pohledu na devětadvacetiletou brunetku Christinu Carmelu Panebianco nenapadlo, že se živí jako pilotka? Není se čemu divit. Svou vizáží spíš připomíná profesionální modelku. Zdání však klame! Dívka se snaží svým povoláním bořit mýty o tom, že by pilotovat měli pouze muži.

Pilotovat letadlo si přála už jako malé děvče, a když se poprvé proletěla v letadle, měla o svém budoucím povolání zcela jasno. Když se dívka z Kapského Města rozhodla, že půjde za svým snem a opravdu se pilotkou stane, všichni ji od jejího plánu odrazovali s argumentem, že je to povolání pouze pro muže. Christina se však odradit nenechala a právě tyto řeči ji hnaly kupředu. "Slýchám to neustále, a proto bych chtěla změnit pohled na toto povolání. Něco dělají převážně muži, ale ještě to neznamená, že se do toho nemůžou pustit i ženy," uvedla.

Určitě nikoho nepřekvapí, že než se stala pilotkou, přivydělávala si jako modelka nebo servírka. V modelingu se jí díky vzhledu opravdu dařilo, a dokonce jí byla nabídnuta práce v Americe. Ona se však vrátila domů, aby si mohla splnit svůj sen. Díky modelingu si akorát vydělala na tu nejlepší leteckou školu. Vášeň pro letadla ji neopustila ani po jedenácti letech, a nyní dokonce zakládá svou vlastní leteckou školu Beau Monde Aviation. Doufá, že zaměstná i další pilotky, a přesvědčí tak společnost, že i toto zaměstnání mohou dělat ženy. Na krásnou pilotku se podívejte ve fotogalerii:

Co byste měli vědět, než poletíte poprvé letadlem:

Autor: Aneta Valešová