Monika do poslední chvíle vypadala kouzelně. Na fotkách jen pár hodin před porodem dcerušky je nalíčená a v dlouhých květovaných šatech. Se svými přáteli pózuje v dětském pokojíčku.

„Tak ještě včera jsem si s tebou povídala přes bříško a dnes už jsi na světě!!!! Bulím!!! Obrovská gratulace rodičům, a Ruminko, vítáme tě a těšíme se!“ okomentovala společný snímek Markéta Konvičková, která je v pátém měsíci těhotenství. 

Pak se ke svým těhotným kamarádkám přidal zpěvák Jan Bendig„Tato fotka je vyfocena pár minut předtím, než byla Monika na cestě do porodnice. Monika už to má za sebou a Markétku to ještě čeká. Nová etapa života pro obě. Vlastně i pro mě, protože na nějakou dobu nebudu mít s kým pařit. Je ze mě strejda! A těším se, až budu obě mimča rozmazlovat. Holky moje milovaný, mám vás mooooc rád. A Moňo, dík bohu, že jsi to zvládla, modlil jsem se za tebe i za malou,“ rozepsal se Honza, který se nedávno stal sousedem Moniky a jejího zápasníka Makhmuda Muradova (30). Vedle jejich domu s přítelem Lukášem koupili jednopodlažní novostavbu. 

Monika Bagárová porodila dceru Rumiu císařským řezem, o čemž svědčí plenta a Machova cedulka, kde je označen jako doprovod rodičky u císařského řezu.   

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé.

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé. Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií