Nenechavec se vloupal do jedné z plzeňských restaurací. Uvnitř zpočátku nic neukradl, ale vždy poničil zavřené dveře mezi jednotlivými místnostmi. Zalíbilo se mu až ve skladu. „Z něj odcizil 22 lahví značkového alkoholu a troje sušenky,“ vypočetla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Lup nacpal do tašek, které našel v restauraci. Nakonec musel čtyři z lahví nechat na místě. Jedné z igelitek se totiž utrhlo ucho, a tak neměl zloděj alkohol jak odnést. Jenže klec spadla dříve, než by výtečník vůbec čekal. Asi za hodinu ho ověšeného taškami zastavili strážníci

S úplatky nepochodil

„Během kontroly muž hlídce nabízel obsah tašek, a postupně z nich vyndal 15 lahví alkoholu,“ popsala Raindlová. „Tvrdil, že vše dostal od své blízké, a namířeno má teď ke své příbuzné, která bydlí nedaleko,“ dodala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Strážníky ale neuplatil, na zfetovaného zloděje zavolali policisty. Ti zakrátko zjistili, že alkohol pochází právě z vykradené restaurace. „Drzý zloděj nekradl poprvé. V minulosti byl za majetkovou trestnou činnost odsouzen, a vězení opustil teprve v lednu letošního roku,“ dodala Raindlová. Teď skončil ve vazbě, za mřížemi si může posedět až osm let.

VIDEO: Tenhle zloděj si ukradenou láhev nacpal v obchodě do rozkroku.

Video
Video se připravuje ...

Zloděj schoval láhev do rozkroku, hledá ho policie. Policie ČR