Na instagram si krásná herečka známá ze snímků Zorro: Tajemná tvář, Terminál, Chicago či Koření lásky nyní dala společnou fotku se zesnulým tchánem. Věnovala mu ale i krásnou vzpomínku.

„Mému drahoušku Kirkovi, budu vás milovat po zbytek svého života. Už teď mi chybíte. Spěte klidně,“ napsala totiž, z čehož je jasné, že brunetku s Kirkem Douglasem pojil opravdu blízký vztah plný úcty a lásky. 

Asi není divu, když vezmeme v potaz, že Catherine Zeta-Jonesová je již od roku 2000 vdaná za Kirkova syna, rovněž hvězdu, Michaela Douglase. Ačkoliv mají za sebou i velkou krizi, kdy to vypadalo na rozvod, vše ustáli a již dvacátý rok tak tvoří jeden z předních párů Hollywoodu. Přece jen ale ve všech rodinách to zdaleka takto idylicky nefunguje...

Kirk Douglas, kterého proslavila především role Spartaka ve slavném stejnojmenném filmu z roku 1960, zemřel v úctyhodném věku 103 let 5. února. Krátce nato se ozval jeho syn Michael.

„Pro svět byl legendou, hercem ze zlaté filmové éry, který se dožil úctyhodného věku, filantropem, jehož oddanost spravedlnosti a principům, kterým věřil, stanovila měřítko, o které bychom měli všichni usilovat. Ale pro mě a mé bratry Joela a Petra to byl prostě táta, pro Catherine úžasný tchán, pro vnoučata milující dědeček a pro manželku Anne skvělý choť,“ uvedl v oficiálním vyjádření a dojatě dodal: „Tati - moc tě miluji a jsem tak hrdý, že jsem tvůj syn.“ 

VIDEO: Michael Douglas s Catherine Zeta-Jonesovou na červeném koberci

Video
Video se připravuje ...

Michael Douglas s Catherine Zeta-Jones na červeném koberci Youtube.com

Fotogalerie
54 fotografií