Někdy stačí opravdu málo, aby měl člověk radost a cítil se šťastný. Jaké věci, byť maličké, jsou efektivní pro následující sluneční znamení?

Panna a Kozoroh

Panna i Kozoroh ze všeho nejvíc oceňují lásku a stabilitu. Pokud je budete ujišťovat, že jejich svět je bezpečný a spolehlivý, budou se cítit šťastní. Dopřejte jim tedy pocit, že se na vás mohou kdykoli spolehnout. Dopřejte jim pocit, že jsou zvláštní. Ujišťujte je, že se o vás mohou kdykoli opřít.

Štír a Beran

Berani i Štíři jsou energická a tajemná znamení. Mají v sobě nekonečnou sexuální touhu. Chcete je udělat šťastnými? Pak jim dopřávejte pravidelně sex. A když se do nich navíc zamilujete, budou štěstím bez sebe.

Lev a Váhy

Lvi a Váhy milují lichotky a nakupování. Spoustu nakupování. Lvi jsou navíc rádi středem pozornost a hlavními hrdiny své vlastní show, Váhy milují, když jsou obklopen krásou a luxusem. Dopřejte jim to, a budou šťastní.

Vodnář, Střelec a Blíženci

Přestože Střelec je ohnivé znamení a VodnářBlížencem vzdušné, mají něco společného. Všechny tři nesnášejí nudu a rutinu a rádi se vydávají za dobrodružstvím. Jsou známí svou láskou ke svobodě, takže pokud jim dopřejete dostatek svobody, volnosti a zábavy, budou šťastní.

Býk, Ryby a Rak

Býk je zemské znamení a RybyRakem vodní, přesto i oni mají něco společného. Rád se mazlí a milují rodinu, s níž chtějí být co nejvíce. Chtějí se s vámi podělit o svou večeři a pak se jen tak přitulit v posteli a koukat na televizi. Ke štěstí potřebují hodně lásky a náklonnosti. Dopřejte jim to a budou šťastní.