Kupcová Sádlová znala Petra pětadvacet let. On jí šel za svědka na svatbě na Karlštejně a ona mu zase poskytovala klid, když na tom byl mizerně. „Vozil ho ke mně hrabě Kolowrat. Jezdil se ke mně prospat, zrelaxovat a také skládat. V létě spal vždycky u řeky,“ uvedla pro Aha! Ivana s tím, že ho v takových chvílích držela za ruku.

„Na přání jsem mu dělala obložené chlebíčky, které miloval. A po vanilkových rohlíčcích se mohl utlouct. Měla jsem jich plný mrazák, aby je Péťa mohl mít v každém ročním období!“ Vzhledem k jejich blízkému přátelství tak měla kartářka Hapku dokonale přečteného. A to dokonce bez křišťálové koule.

Dokonce se jí svěřoval i s nevěrami. „Petr mi často říkal: Hele, kočinko, kdyby mě někdo hledal, tak jsem u tebe v Plzni. Zeptala jsem se vždycky: Tentokrát jsi u mě jak dlouho? A Petr třeba: Stačí mi teď dva dny, není zas až tak dobrá!“ smála se věštkyně.

Dokonce Petrovi předpověděla i narození posledního ze sedmi dětí – dnes 18letého syna Kašpara. Toho měl skladatel se svou poslední partnerkou, módní návrhářkou Olgou Michálkovou (52). „Byla jsem u něho doma na Okoři a říkám mu: Sem se vejde ještě víc dětí, Petře! Já vidím před sebou kolébku… A Petr prý, ať ho neděsím!“ popsala vzpomínku Regina. Ta za tři měsíce obdržela telefonát, který její věštbu potvrdil. „Tak si představ, Olinka je těhotná!“ hlásil jí do telefonu Hapka.

Ten si sedm dětí pořídil rovnou s pěti ženami, ovšem jen dvě ho přiměly jít před oltář a Olga Michálková k nim nepatřila. Dokonce skladatel nebyl ani u porodu jejich potomka. Zato Sádlová Kupcová hrála důležitou roli. „Když Olinka rodila, měla jsem ji po celou dobu na telefonu. Petr mi totiž suše oznámil: Ty to s Olinkou zvládneš, já mizím s Pepou Lauferem na flám! A bylo to,“ dodala známá vědma.

VIDEO: Dcera Petra Hapky (†70): S tátou to šlo z kopce, ale souzněli jsme! A proč nemluví se sourozenci?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Petra Hapky (†70): S tátou to šlo z kopce, ale souzněli jsme! A proč nemluví se sourozenci? Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií