Během posledních třech měsíců skončila Hanka Krampolová už potřetí (alespoň co je veřejně známo) na jednotce intenzivní péče. Organismus má oslabený, protože nejí a raději kouří. V těle jí tak chybí základní živiny. „Fakt nevím, co dál. Nosím jí ovoce, ptám se, na co má chuť. Nikdo přece nechce, aby se přejídala, ale nejíst vůbec nic je šílené. Jen kouří,“ potvrdil ostatně Blesku sám Krampol. 

Hanka svým problémům podle Krampola odmítá čelit. „Je v nemocnici, pak podepíše revers a co já s tím udělám? Nic. Pořád dokola opakuje, že je zdravá a nic jí není a proč ji dávám do nemocnice,“ popsal Krampol eXtra.cz trápení, které s Hankou má. 

I přesto, že manželku léta omlouval a snažil se ji podporovat, v současné době už nenachází jiné řešení než to nejradikálnější. „Kdyby ji doktoři znesvéprávnili, bylo by to řešení. Já ale nic dělat nemůžu. Navíc soudy se táhnou roky, je to hrozná mizérie,“ dodal zdrcený herec. 

Situace s Krampolovou je zajisté velmi vážná. Během třech měsíců skončila několikrát na kapačkách na jednotce intenzivní péče. Marnost Hančina zdravotního stavu si nyní uvědomuje i její manžel. V případě, kdyby zůstala svéprávná, musela by na léčení nastoupit dobrovolně, tomu by ale v první řadě muselo předcházet přiznání problému...

VIDEO: Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
83 fotografií