V rámci děje Ulice před dvěma roky odjela Rozina Maléřová do USA, aby si splnila sen a stala se modelkou. Také ve skutečnosti se její představitelka Kadeřávková vypravila za oceán, jenže pak jí cestu zkřížila vážná nemoc. V jejím těle se probudila lymská borelióza, kterou se nakazila už v dětství.

Blondýnka se musela začít léčit na přední klinice v Německu, celých 56 dní si zavádět antibiotika do žíly a ještě polykat plné hrsti léků. I když kapačky už si zavádět nemusí, pořád není ve své kůži. Přesto se teď opět vrátila do seriálu, který ji proslavil.

„Návrat do Ulice byl fajn, je tu suprovej kolektiv, a tak jsem se těšila. Jenom cítím, že mě nemoc trochu omezuje při natáčení,“ svěřila se pro Aha! Anna s tím, že by se neměla kvůli nemoci přepínat. „Mám na půl roku antibiotika a měla bych být v klidovém režimu. Nesmím se absolutně stresovat. Vypouštím všechno, co nemusím řešit,“ přiznala.

Naštěstí jí v televizi vyšli ve všem vstříc. „Při jeho tvorbě zohledňujeme zdravotní stav herečky a maximálně se snažíme přizpůsobit termíny natáčení jejím aktuálním možnostem,“ uvedla výkonná producentka seriálu Jana Maršíková s tím, že se musel předělat hlavně natáčecí plán. Pro herečku a modelku je ale přesto návrat do ateliérů úlevou.

Nejenže tu snadno zapomene na trápení, ale navíc se jí nyní budou hodit i peníze, které si natáčením vydělá. Léčba na klinice v zahraničí je totiž velmi nákladná. Za prvotní krevní testy dala 27 tisíc korun, skoro deset tisíc stála konzultace s lékařem (která trvala hodinu a půl), další prachy sype do podpůrných potravinových doplňků a bylinných prostředků. „Je to hodně drahý, protože to vůbec nehradí pojišťovna,“ dodala Anna s tím, že její známý také podobnou léčbu podstoupil a dal za to čtvrt milionu korun.

VIDEO: Co dalšího se řeší v Ulici? Veronika s Gábinou a jejich velké rozhodnutí!

Video
Video se připravuje ...

Ulice: Veronika s Gábinou a jejich rozhodnutí TV Nova

Fotogalerie
64 fotografií