„Jsou dobrý dny, některý dokonce skvělý, a pak jsou ty horší… Dnešek je jeden z nich. Mám pocit, že nezvládnu už ani jedinej den navíc a nemám prostě sílu v tomhle všem pokračovat," přiznala na Instagramu vyčerpaně Anna.

Ta se potýká s boreliózou, kterou jí v dětství nevyléčili. Teď už se nemoci pravděpodobně nikdy nezbaví, její poslední šancí je drahá a náročná léčba v Německu. Právě s jejími drsnými účinky se nyní musí poprat. „Večer jsem měla strašnou migrénu a v noci mi bylo tak strašně zle, že jsem myslela, že neusnu, a jen jsem čekala, kdy to přijde, zvedne se mi žaludek a uleví se mi.“

Neulevilo se jí prý pak ale ani druhý den, který strávila na natáčení. „Je to hrozný. Hrozný, hrozný, hrozný!" postěžovala si Kadeřávková s tím, že má za sebou 42. den léčby a žije nyní vlastně jen ze dne na den, jelikož nikdy neví dopředu, jestli se jí alespoň trochu uleví či ne.

„Co přijde, přijde. Třeba se to prostě nikdy nezlepší a třeba taky jo. Nevím. Teď mám ale jeden z fakt „nejčernějších momentů“ mojí cesty," přiznala představitelka Roziny v Ulici. „Chci pryč a chci bejt normální a zdravá a mít zase chuť do života a sílu zvládnout všechno na světě. Jako dřív," dodala zdrceně na sociální síti.

VIDEO: Zatímco Rozinu v Ulici nevídáme, nyní tam přibyla další nová postava! O koho jde?

Video
Video se připravuje ...

Do seriálu Ulice dnes vstupuje Linda Rybová. Čeká ji rozvod a napravování rodinných křivd! TV Nova


 

Fotogalerie
47 fotografií