I když spoustu lidí a především fanoušků Dary Rolins (46) jejich zamilované fotky pobouřili a obvinili Rytmuse z toho, že svojí ex Daru ponižuje, tak se stále víc ukazuje, že tenhle pár se našel a miluje se. Čím Jasmina Alagič drsného rappera tak pobláznila?

S Patrikem jsme úplně stejný a velmi se z toho raduji. Našla jsem člověka se stejnou „poruchou“ a jsem velmi šťastná, protože mi konečně někdo rozumí. Patrik si mě získal tím, že je to velký srdcař. Je úžasný celý, jaký je. Máme stejný temperament. On když miluje, tak miluje naplno,“ svěřila se Jasmina Pluska.sk.

A po dlouhé době se chorvatská krasavice vyjádřila i na adresu dary. Dara je takovou ikonou, že ji má každý v hlavě. Vždy pro mě byla velmi inspirativní, milá a rozumná žena. Přesně to se mi i potvrdilo, když jsem ji potkala na jedné akci a tam jsme se seznámili. Byla jsem úplně hotová z energie, kterou vyzařuje. Ona jednoduše nic nehraje. Když jsme se seznámily, ještě jsem nebyla s Patrikem, ale jsem přesvědčená o tom, že kdybychom se potkaly dnes, neměla bych s tím absolutně žádný problém. Nemyslím si, že bychom se teď měly obcházet. Není totiž důvod,“ míní moderátorka, která se objeví ve slovenské verzi Tvoje tvář má známý hlas.

VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií