Se svou velkou šťastnou novinkou se moderátorka pochlubila na sociální síti, kde zveřejnila první snímek svého miminka a připsala jen stručně: „Maxmilián ❤, 19.8. 2018. Nejsou třeba žádná slova.“

Novopečená maminka, která rodila v neděli, po dítěti prý toužila už tři roky. Ostatně s tenisovým trenérem Tomášem Jandou (44), za něhož se na zámku Mcely provdala v červenci 2016 (přesně rok od zásnub), žije už přes deset let.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

❤️ Maxmilián ❤️ 19.8. 2018 #nowordsneeded😍

Příspěvek sdílený Tereza Jandová 🙋‍♀️ (@terezajuscikova),Srp 19, 2018 v 3:37 PDT

Záhy po narození synka začala blondýnka dostávat řady gratulací. Na Instagramu už jí popřálo hned několik kolegů ze Snídaně s Novou, například Gábina Partyšová (40) poslala srdíčko. Nadšení neskrýval ani Petr Říbal. „Moc gratuluju, už jsem strejda Péťa."

„Moc moc gratuluju!!! Je krásnej," nechala se slyšet Zorka Hejdová (28). „Hurááá! Vítej, Maxíku! A ty si to, Terko, užívej a odpočívej dokud můžeš," radovala se Iveta Lutovská Vítová (35). „Jeee, Maxíku, tak už jsi na světě. Gratuluju, Terez!" napsala pak někdejší rosnička z Novy Kateřina Němcová, které se zase loni v září narodila dcerka Malvína. Gratulace pak poslaly také modelky Lucie Křížková (34) a Karolína Mališová (21). 

VIDEO: O víkendu porodila také Míša Tomešová. Co ji během druhého těhotenství trápilo?

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápí během druhého těhotenství. To byste neuhodly! Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
35 fotografií