Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ženy zahodily stud a ukazují světu své křivky: Každé tělo patří do plavek, vzkazují

20. července 2018 | 06:00

Slunce je v těchto letních dnech opravdu horké, a proto je nejlepší chvíli vypustit a relaxovat u vody, a to nejlépe jen v plavkách. Jenže ne všichni jsou se svým tělem spokojeni a mnozí se nechtějí mezi lidmi odhalovat. To ale není případ těchto žen, které se toho nebojí a dokazují světu, že plavky nejsou jenom pro dokonalé křivky!

Se začátkem léta přicházejí samozřejmě i nacpané posilovny a jídelníčky nadupané zeleninou a bílkovinami. Dnešní doba jednoduše představuje vysoké nároky na dokonalé tělo. Jak ale vypadá dokonalé tělo? Tyto ženy nám připomněly, že bez ohledu na to, jakou máte konfekční velikost a kolik špíčků máte na bříšku, je každé tělo připravené do plavek na pláž. 

Titěrné plavky jednoduše nejsou jen pro vyhublá a vypracovaná těla. Každá žena je sexy, když se tak cítí. "Nechci své tělo nenávidět, respektuji se. Miluji se tak, jak jsem, a nepotřebuji mít podváhu, abych byla spokojená," uvedla jedna z žen, které se nebojí svléknout se do plavek, i když mají kila navíc. Motivuje tak mladé dívky k vyššímu sebevědomí. Je totiž přesvědčená, že dnešní doba mladé ženy demotivuje a vyvíjí na ně silný nátlak, který jim zákonitě způsobuje nízké sebevědomí!

"Srdce je to, co tě dělá tím, kým jsi," podotkla další plnoštíhlá kráska! Z fotografií, na kterých jsou tyto silné ženy, je cítit radost a štěstí. Opravdu to funguje. Všechny se cítí krásné a sexy tak, jak jsou, a nepotřebují k tomu kalorické tabulky ani permanentku do fitka! Nosit plavky není ostuda. Celulitidu, faldy a strie má každá žena dříve či později. Není to tedy důvod se za sebe stydět. Proto své tělo na plážích a koupalištích vystavujte hrdě a plná radosti. 

Autor: Adéla Ondroušková