Nosková poslední dobou cestuje za prací do zahraničí a v Londýně je tak občas skoro víc než doma v Česku. Když se ale minule vracela domů, čekalo ji nemilé uvítání. Na letišti ji měl sice původně vyzvednout její muž Ondřej, ovšem cestou měl ošklivou nehodu na motorce. 

Nakonec tak za ním musela pospíchat do nemocnice. „Policisté mi řekli, že jim Ondřej řekl, že vůbec neví, kde je a kam jel. Hodně mě to vyděsilo," prozradila pro Super.cz hvězda muzikálu Ples upírů.

Když dorazila do střešovické nemocnice, zjistila, co se vlastně stalo. Bábor nezvládl řízení a ve velké rychlosti se vyboural. „Má těžký otřes mozku a je totálně potlučenej," přiznala šokovaná Míša, které manžel pomáhá s výchovou její dcery z předchozího vztahu Eliškou (7). „Vzhledem k tomu, jaké úrazy na motorkách bývají, to vlastně dopadlo dobře. Jsem ráda, že bude v pořádku," dodala ale pro Super.cz zpěvačka.

Stav Bábora, který neúspěšně zkoušel své štěstí v SuperStar 2018, se už navíc mezitím zlepšil. V úterý ho propustili z nemocnice. „Až mě andělé... To si ještě počkají! Jsem v pořádku, děkuji všem, co na mě mysleli. Nebojte, jsem stále mezi živými," uklidňoval fanoušky na sociálních sítích zpěvák a ukázal ošklivě odřená záda.

Není to přitom poprvé, co měl bouračku. Poranil se také v roce 2016, kdy s motorkou skončil v příkopu u silnice. „Odneslo to »jen« vykloubené rameno, lehký otřes mozku, naštípnutá žebra plus běžné motooděrky," uvedla tehdy Nosková.

VIDEO: Nedávno to mezi manželskou dvojici vypadalo na krizi! Může je nehoda zase sblížit?

Video
Video se připravuje ...

Od Noskové se odstěhoval manžel Bábor! Pouhý rok po svatbě! Blesk TV

Fotogalerie
68 fotografií