Internet nyní zaplavily fotky, na nichž je Depp v Rusku a pózuje s fanynkami. Na tváři má sice lehký úsměv, jeho zjev však děsí. Hvězda Pirátů z Karibiku je vyhublá na kost!

„Do**ele, to je Johnny Depp?" divil se kdosi v komentářích pod fotkou na Instagramu. „Myslím si, že můj hrdina vypadá nemocně," napsal zase jiný fanda. U dalších fotek z tohoto týdne se dokonce objevily výrazy jako „churavý" a „slabý". Řada lidí se shoduje, že by za náhlou proměnou mohla být nemoc. Podobně totiž chřadnou před očima například lidé s rakovinou.

Johnny ovšem do Evropy zavítal pracovně v rámci turné se svou kapelou The Hollywood Vampires (Hollywoodští upíři). Možná že se na něm zkrátka podepsala jen únava z dlouhého cestování.

Navíc poslední dobou má herec velmi složité období. Dlouhé měsíce už se soudí s bývalou firmou, která měla na starosti jeho management. Zatím on tvrdí, že špatně spravovaly jeho miliony a nechaly ho tak zranitelného, firma toto odmítá.

Kromě toho představitele Střihorukého Edwarda žalují také bývalí bodyguardi, jelikož je prý nutil pracovat v toxickém prostředí a oni se občas museli o něj starat jako o mimino. Někteří z nich u něj přitom pracovali v době, kdy byl ještě ženatý s Amber Heard (32).

Ta se s ním loni rozvedla a obvinila ho ze závislosti na alkoholu, drogách a z domácího násilí. On její obvinění popíral a na jeho stranu se postavila i bývalá partnerka Vanessa Paradis (45). Depp nakonec herečce musel zaplatit rozvodové vyrovnání v hodnotě 7 milionů dolarů (154 milionů korun), které pak věnovala na charitu. 

VIDEO: Trailer k filmu Piráti z Karibiku: Mrtví muži mnoho nepoví!

Video
Video se připravuje ...

Piráti z Karibiku: Mrtví muži mnoho nepoví Falcon, INT

 

Fotogalerie
38 fotografií