Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tereza (12) se spolužáky otrávila učitelku: Chtěli jsme volnější vyučování!

Autor: kru - 
27. listopadu 2015
17:01

Pokus tří sedmáků (12) o otrávení učitelky Ireny R. nabývá děsivých rozměrů. Děti se Blesku svěřily, že čin plánovaly dva dny. A prozradily také šokující důvod, proč měly na učitelku spadeno.

Trojky z chování nejsou zřejmě posledním trestem pro dvě sedmačky a jejich spolužáka. Přiotrávená učitelka si najala právníka. „Nebudu se k události blíže vyjadřovat. Oslovte mého právního zástupce,“ řekla učitelka Irena R.

Děti před školou potvrdily, že učitelka nepatří mezi jejich oblíbené kantory. „Je přísná. Nutí nás malovat i to, co nechceme. Třeba loni jsme malovali sluníčka s šálou. Byli jsme už v šesté a nikdo z nás s jejím nápadem nesouhlasil,“ řekl sedmák s kaštanovými vlasy.

Učitelce se šla omluvit celá sedmá třída s kyticí v ruce. „Paní učitelka si od nás kytku nevzala,“ prozradil jeden z žáků.

Tereza (12), vnučka starosty: Chtěli jsme mít volnější vyučování

Mezi třemi darebáky, kteří přiotrávili učitelku, byla i Tereza (12), vnučka starosty Vrbna pod Pradědem Petra Grosse (ANO).

„Plánovali jsme to den dva. Vlastně žádný vážný důvod k tomu nebyl. Chtěli jsme, aby se…(odmlka) No, abychom měli volnější vyučování,“ řekla Tereza. Popsala i, jak k činu došlo. „Já se spolužákem jsem ji vylákala z kabinetu a kamarádka jí to tam nasypala. Řekla mi, že je to nějaké projímadlo,“ konstatovala dívka. Sedmáci by už čin prý nezopakovali. „Ne nikdy. Uvědomuji si tu chybu,“ dodala Tereza.

Poslechněte si celou Terezinu výpověď:

Video Tereza se spolužáky otrávila učitelku. - Blesk
Video se připravuje ...

honzina ( 29. listopadu 2015 06:10 )

Nejenom jednou, nehápu dnešní styl výchovy, z dětí rostou parchanti a grázlové, nemají kouska slušnosti a úcty! Rodiče se jednou podiví, co vychovali.

honzina ( 29. listopadu 2015 06:07 )

magore!!!!!!!

brum ( 28. listopadu 2015 20:00 )

Moc by mne zajímalo,zda je p.starosta oblíben u všech obyvatel Vrbna.Pokud ne,tak dostali jasný návod,jak postupovat,když on sám v tomto činu nic extra nevidí.Víte,kolik by se uvolnilo vedoucích pozic,pokud by se zlegalizoval stejný postup u všech nespokojených občanů?

donaf ( 28. listopadu 2015 15:44 )

Když měla deti za blbce, tak se jako blbci zachovaly. Trest je nemine a ona se doufám už do školy nevrátí.

jirka1or ( 28. listopadu 2015 11:47 )

To je u nás právní systém jak z pohádky !!! Děti můžou ublížit učiteli, ale učitel jim už přes dršku za lumpárny nemůže dát !!! Co z takových zmetků vyroste ??? Bude to jako v té zasrané Americe !!! Tam to taky neumějí vychovávat, přiblblým děckům dávají do ruk práva a pak se upřímně diví, co to tam mají za Verbeš !!! Potom tam musí každý nosit zbran´, aby se takovým skur.veným živlům ubráníl !!! A kdo prosím za to může ??? Samozřejmně stejní dementi, podobného kalibru, co přinesli tento zákon a neumí počítat !!! Na tohle je už i zákon krátký a účinná je už jen zbran´, ta zastaví i ty nejhorší pitomce, u kterých už nic nepomáhá. Nemá je cenu mít v inventáři, je to jako rakovina (nemám na mysli slušné lidi), pokud by si to chtěl někdo vyložit jinak !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání