Pětatřicetiletá Eva Longoria byla v neděli večer opravdu ve formě. Jejímu vystoupení nechyběl temperament, humor, nadsázka a spousta ženskosti umocněné kostýmy podtrhujícími smyslné křivky postavy.

Drtivá většina modelů měla délku mini a dávala na odiv sošná ramena, plná ňadra, sexy plný zadek plus neméně plná stehna, které jsou i pro štíhlé hispánky typické a mužům na všech kontinentech berou dech. Výjimkou byl pouze převlek inspirovaný tvarem uzené kýty, jímž Longoria metaforicky navazovala na outfit Lady GaGa z flákoty hovězího pro magazín Vogue.

Fotogalerie
8 fotografií
Eva prý nemohla ve své španělské šunce téměř dýchat. Trochu zbytečně, neboť přiznejme si, že tento vtip je poněkud omšelý. Drtivá většina ostatních šatiček, jejichž autorkou převážně byla Victoria Beckham, si ale zasloužila plný počet módních hvězd. Longoria se také nechala slyšet, že se do modelů od Beckham zamilovala a některé z nich musí ve skříni mít.



Podtrženo, sečteno - show zoufalky Longorie rozhodně zoufalá nebyla. Naopak potvrdila, že Eva ve svém klipu anoncujícím madridské předávání cen MTV, nepřeháněla, když do světa vykřikovala: Jsem latinská Američanka, stehna mám jako satén. Jsem v televizi po celém světě. Zoufalá manželka na podpatcích a v perlách…. Jsem královna. Jo, jsem uvaděčka. Kdykoli chci, můžu si objednat francouzský toast. Jo, kdykoli. Celý den. Musejí to pro mě udělat. Tak je to správně, protože to uvádím!“