Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Život visel na vlásku! Padesátník hvězdou obchodního centra

 (Autor: Special Service International)
12. prosince 2016
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Současná doba skýtá velké množství pracovních nabídek. Přesto se v Čechách najde řada lidí, kteří práci nemají. Případně je ta stávající nenaplňuje. Může jít o generaci mladých absolventů, kteří nemohou najít uplatnění kvůli nedostatku praxe. Anebo generaci zkušenějších padesátníků či šedesátníků, kteří již nepatří pro mnohé zaměstnavatele do "atraktivní skupiny". "Děkujeme, ale hledáme někoho mladšího." Také jste už slyšeli podobnou větu, třeba i několikrát? I když to může být dlouhodobě stresující, pořád je tu šance. Čtěte dále...

Hledáte práci s kariérním růstem, kam můžete nastoupit bez praxe, nebo byste zde rádi dlouholeté zkušenosti uplatnili? Jste živnostník a už vás nebaví dokolečka shánět novou práci a za tu odvedenou honit faktury?

Možná máte zkušenosti na rozdávání. Nebo naopak, chcete se učit novým dovednostem, které využijete i v osobním životě. Myslíte si, že byste byl či byla schopna poskytnout první pomoc?

Nevěděl to ani Stanislav K., čerstvý padesátník, který nastoupil do týmu ostrahy SSI Group na jednom pražském obchodním centru. Během celkem klidného pracovního dopoledne natrefil na spícího, slušně oblečeného návštěvníka u stolku v zóně s občerstvením. Už to upoutalo jeho pozornost.

Spáče jemně probudil, ten však poté upadl do epileptického záchvatu. Stanislav ihned v okolí muže odstranil všechny předměty, aby nedošlo k poranění. Následně muže uvedl do stabilizované polohy a zavolal záchrannou službu.

Poté ale nastaly další komplikace. Muži zcela vypadly životní funkce. Padesátiletý člen ostrahy v tak vypjaté situaci, kdy začínali panikařit lidé v okolí, dokázal zachovat chladnou hlavu. Okamžitě provedl masáž srdce a úspěšně přivedl návštěvníka zpět k vědomí. O zbytek se postarala záchranná služba.

Tento malý zázrak by se zřejmě nestal, kdyby pracovníci SSI Group neprocházeli několikero důležitými nadstavbovými kurzy, mimo jiné kurzem první pomoci. Díky tomu jsou každý den po celé České republice „strážní andělé“ připraveni zachránit váš život.  Narazíte na ně všude, kde SSI Group působí, ať už je to nákupní centrum, kancelářská budova či výrobní závod. Tato česká rodinná firma s 26letou historií se zabývá celkovou správou nemovitostí. Zajišťuje bezpečnost, údržbu a úklid pro stovky objektů po celé České a Slovenské republice a stále se rozšiřuje. Nabírá do svých řad nové kolegy na pozice recepčních, ostrahy nebo údržby, a to ze všech věkových kategorií s praxí v oboru i bez ní.

Pracovníci se účastní pravidelných odborných školení, která zvyšují jejich kvalifikaci. Kariérní růst je tedy zaručen. Zároveň SSI Group nabízí svým zaměstnancům množství zaměstnaneckých výhod a podpory.

Více se dozvíte na webových stránkách www.ssi.cz.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi