Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejbrutálnější poprava ISIS: Odsouzeným teroristé rozdrtili hlavy betonovými kvádry

Autor: shp - 
30. dubna 2015
15:26

Zastřelení, shození z výškové budovy, uříznutí hlavy nebo upálení zaživa. Těmito všemi popravami se snažili teroristé z ISIS vyděsit svět. A teď přitvrdili. Dvěma odsouzeným radikálové rozdrtili na chodníku v iráckém městě Ninive hlavy betonovými kvádry.

Odsouzení podle všeho nebyli nevinní. Irácká policie zatkla oba muže za to, že k smrti ubili tři ženy. A i když radikální muslimové nenahlížejí na ženy jako rovné mužům, pořád pro ně platí pravidlo oko za oko, zub za zub.

Vrahy radikálové spoutali, oslepili šátkem přes oči a dovlekli je k obrubníku chodníku. Tam jim na hlavy vrhli obrovské betonové kvádry, které rozdrtily úplně jejich hlavy. Zbyly z nich jen krvavé fleky.

Krvavé popravě přihlížel rozzuřený dav, který skandoval a dovolával se spravedlnosti. A dočkal se. Popravy jsou v životě radikálů ISIS téměř na denním pořádku.

martanius ( 28. října 2015 14:53 )

Ne všichni jsou takový, ale souhlasím, že jich tam je dost. Škoda jen, že to nejde moc dobře rozeznat...

mirakos ( 30. dubna 2015 19:28 )

Listure a stalinovapraavakoule, Vy dva jste neskutečná HOVADA.Posrali by jste se strachy, kdyby se něco podobného mělo stát s Váma, přizdisráči! Jak někdo mohl porodit taková prrimitivní prasata, jak jste Vy dva!? Těma debilníma řečma,si dodáváte odvahy, před světem a životem, co Vás čeká? Podle Vašich přiblblých zvratků,co tady prezentujete,Vás v brzké budoucnosti, čeká ,rozbití tlamy, a pak předveďte, jací jste hrdinové, pochcánci!O životě víte ***, tak mlčte, pokud víte co je soucit. SVINĚ!

cicihala ( 30. dubna 2015 17:10 )

Jo, jsou tam i ženy a děti, ale je to hrozny nepoměr, před par dny na jedné lodi bylo kolem 200 chlapů a jen jedna ženská. Bydlím na jihu, tak to tady vidím v přímém přenosu . Jsou to až na par výjimeček sami chlapi! A pak je taky jasné, ze když nechají nejslabší členy ve válce, po slavném vydelani peněz (v Evropě a zvlášť na jihu není práce ani pro místní takže nevim, jak je chtějí vydělat, ikdyz je pravda ze je tu krom kebabu živí i prodej drog atd ) je taky už nemusí najít živé že jo. Připadne mi to prostě divné. Dělali tady i spoustu rozhovoru s nimi a ti hošové mysli tak leda na sebe, žádná zmínka o zbytku rodiny, někteří i na rovinu přiznali, ze žádnou práci nepotřebuji protože se jim líbí jen tu byt - dávají je totiž do hotelů, plna penze a týdenní kapesné, taky by se mi asi taky nechtělo si něco hledat. Mas pravdu, ze USA s NATO to schválně tam podělali, aby se jim bez diktátorů ještě lip kradlo a ovládalo situaci, ale místní si musí vyhrnout rukávy a něco dělat . Nebo si myslíš, ze je únosné , aby se půlka Afriky nastěhovala do Evropy???

iribr ( 30. dubna 2015 16:49 )

a kdo myslis, ze na tech lodi umira? Jsou tam zeny i deti, nejen chlapi. A myslim si, ze je lepsi nechat deti a zeny doma a vydat se do Evropy, vydelat penize a pak se nejak postarat je dostat do te Evropy take. Nechapu, ze se nic nedela. USA vtrhne do Lybie, zabije jejich vudce a pak je necha na pospas. Zvirata jako jsou tihle lide potrebuji tvrdou ruku diktatora. Za Kadafiho vse fungovalo. USA musi vsude prosazovat svoji demokracii a zajimave je, ze ten bordel dela jen v zemich kde je ropa.

lug70 ( 30. dubna 2015 16:46 )

Co jsem slyšel od známého, který často obchodně navštěvuje arabské země, tak ty mladé muslimské chlapce do Evropy posílají přímo jejich duchovní, imámové aby zde šířili islám a připravili podhoubí pro další invazi.

Zobrazit celou diskusi