Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Petra (34) se dostala do milionových dluhů: Zanechala dopis na rozloučenou!

Petra zmizela, dlouho se nevědělo, co se stalo a až nyní se ozvala. Dostala se do milionových dluhů a nemá sílu dále pokračovat...
 (Autor: PČR)
Autor: tp - 
21. srpna 2014
22:02

Manželka a maminka dvou dětí, Petra Sedlářová (34), se dostala do milionových dluhů, vše přestala zvládat, utekla z domu a nyní se skrývá. Napsala pouze dopis na rozloučenou a prakticky se tak loučí se svými blízkými. O případu informoval server tn.cz. Policie po ženě nyní pátrá a rodina se bojí o její život!

Vidina výdělku a splnění veškerých přání přivedla Petru Sedlářovou do milionových dluhů. Muž, který jí sliboval peníze, údajně zmizel a zoufalá žena se rozhodla utéct z domova. Pátrala po ní policie a nakonec se ozvala sama. Radostná zpráva to totiž nebyla.

Poslala pouze dopis, kterým se prakticky loučí s rodinou a vysvětluje důvod jejího zmizení. Pátrání se tedy musí zintenzivnit, policie má velké podezření, že Petra může spáchat sebevraždu!

Dopis na rozloučenou

Moji milovaní! 

Odpusťte mi prosím vše, čím jsem Vám ublížila. Nebylo to úmyslné, vidina výdělku a zisku byla byla víc, než lákavá, znamenalo to, že si budeme moct dopřát vše, co jsme si vysnili.  

Markétko, ty už jsi velká holka, moje zlato, pomáhej prosím tatínkovi, má tě rád stejně, jako já.  

Jarečku, mám tě moc ráda.  

Bobišku, jsi ten nejlepší chlap na světě, co si nezasloužil někoho takového, jako jsem já. Věř, že kdyby šlo všechno vrátit, udělám to. Miluju tě.   Už nemám sílu se vrátit. Ta ostuda před všemi známými a to, že si na mne budou do konce života ukazovat, mi to nedovolí. Přicházím o všechno na čem mi záleží. Vím, že vás tu nechávám s obrovskými problémy, věřte,že jsem je chtěla vyřešit, ale nepovedlo se a já už nemůžu dál.

Ty dny a noci bez vás jsou strašné, není minuta, kdy bych si na vás nevzpomněla a nechtěla vás obej mout. Chtěla jsem být ta nejlepší máma a manželka a zatím jsem všechno zničila. Odpusťte mi!  

Bobišku, vyřiď prosím mamce, vašim, ségrám a všem kamarádům, že jsem je měla ráda a ať mi to odpustí! Ta bezmoc a beznaděj už se nedá zvládnout.Promiňte mi moji zbabělost! Miluju vás!

jana999 ( 22. srpna 2014 10:13 )

nikdo dědicové se vzdají dědictví, no jen jestli má s manželem rozdělený majetek, jinak to bude na něm

jana999 ( 22. srpna 2014 10:10 )

jaká ostuda? prosím vás stydí se snad kalouskovi děti, nebo nečasovi, topolánkovi?

adelaaaa ( 22. srpna 2014 08:54 )

Však asi naletěla. "Investovala" cizí peníze do "zaručeně výhodného" obchodu.

clarabella ( 22. srpna 2014 08:50 )

Je to máma, ale ať tak či tak. Děcka malí z ostudy kabát.

clarabella ( 22. srpna 2014 08:49 )

Tak to se nedivím, že zdrhla. Myslela jsem si, že někomu naletěla a ono ejhle. Defraudantka. Zavřít až zčerná!

Zobrazit celou diskusi