Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Boží mlýny melou: Idiot chtěl vyškolit řidičku, vzápětí havaroval

Jeffrey White "školil" pomalu jedoucí řidičku. V zápětí havaroval
Jeffrey White "školil" pomalu jedoucí řidičku. V zápětí havaroval  (Autor: reprofoto Youtube)
Autor: INT, lm - 
29. března 2014
20:40

Třiatřicetiletý Jeffrey Travis White z americké Tampy se přesvědčil, že Boží mlýny melou rychleji, než se říká. Poté, co chtěl "vyškolit" pomalu jedoucí řidičku v levém pruhu se mu málem stala osudnou mokrá vozovka.

Tracy Lynn Sloan (39) z Floridy předjížděla kamiony v pravém pruhu. Jakožto zodpovědná řidička dodržovala rychlostní limit, když v tom se za ni zavěsil obrovský černý pick-up. Tracy neměla kam uhnout a nechtěla jet po mokré a kluzké silnici příliš rychle. S tím se ale za ní jedoucí řidič nechtěl smířit.

Jeffrey Travis White se začal ženě nejdříve "lepit" na zadní nárazník. Řidička si začala jeho nebezpečné chování natáčet na telefon. Jak to bylo možné, tak ji řidič s Fordem podjel a začal se jí vysmívat. Na závěr ukázal neslušné gesto a šlápl na plyn. Jenže na kluzké silnici dostal smyk a obrovské auto poslal do příkopu. White poté od nehody utekl.

Právě díky videu se podařilo nebezpečného řidiče vypátrat. Na policejní stanici nebyl poprvé. V rejstříku už má záznam za napadení a držení marijuany. Nově se bude zpovídat z útěku od nehody, nebezpečného řízení a jízdy bez zapnutého pásu.

4077 ( 30. března 2014 03:28 )

Neřešte, v jakém jela pruhu a že držela v ruce mobilní telefon. V USA je ve všech státech na dálnicích souběžná jízda a "pomalý" nebo "rychlý" pruh tam neexistuje. Auta se pŕedjíždějí zprava i zleva a levý pruh není "rychlý" tak, jak jej známe z Evropy. Prostě jeď si v jakém pruhu cheš a jakou rychlostí chceš (větśinou minimálně 50 a maximálně 70 mph). Na Floridě je legální telefonování v autě, řidič smí držet za jízdy telefon, nesmí jen psát SMS. Ta řidička se nedopustila ničeho ilegálního...

petr1982 ( 30. března 2014 00:13 )

Ta ženská jede asi o 1 km za hodinu rychleji než ten kamion a předjíždí minutu, to je by vytočilo asi většinu řidičů. Ještě navíc se ani po předjetí nezařadí hned do levého pruhu. To je na facku. Toho řidiče ani nebudu komentovat.

podlesni ( 29. března 2014 23:47 )

Nevím, jak je to tam při jízdě ve dvou pruzích na tom místě, ale když chtěla jet bezpečně, neměla pomalu předjíždět a blokovat cestu rychleji jedoucím.... Jinak mi to vychází tak, že tito dva jsou pohromou pro silniční provoz kdekoliv na světě!!!!!

adorator ( 29. března 2014 21:58 )

Nechtěla jet nebezpečně rychle, tak si raději vše bezpečně natáčela na mobilní telefon.

morisejko ( 29. března 2014 21:44 )

ja vidim cierny pas na jeho hrudi

Zobrazit celou diskusi