Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIDEO: Vybržďovač na dálnici ohrožoval producenta Babovřesek

Vybrřďovač ohrožoval producenta Babovřesek Zdeňka Kubíka
Vybrřďovač ohrožoval producenta Babovřesek Zdeňka Kubíka  (Autor: profimedia.cz)
Autor: et, ljš - 
21. března 2014
19:37

Poklidná cesta s kamarády z Prahy mohla producenta Babovřesek Zdeňka Kubíka (41) přijít velmi draho. Na rychlostní silnici u Dobříše ho začal vybržďovat řidič bavoráku, který ho několikrát nebezpečně předjel a málem ho vytlačil do svodidel. Netušil ale, že jeho zběsilou jízdu nahrává kamera.

„Pomalu předjíždím v levém pruhu, on mě pak chtěl podjet. Já jsem ho neviděl, tak jsem na to dupnul, ať se zařadí. On mě tam pak najel a začal vybržďovat při každém pokusu ho předjet," popsal Blesku Zdeněk Kubík, který v autě vezl ještě dva kamarády.

Všichni byli z řidičova chování velmi naštvaní. "Několik kilometrů jsme jeli za ním. On dostal strach, zpomalil na 110. Byl takový malý v brejličkách. Když viděl, že jsme pořád za ním, asi se bál. Chtěl odbočovat a my odbočovali za ním, on ještě trošku přidal a já se zařadil zpátky na dálnici, nemám zapotřebí ho honit v Brdských lesích," dodal Kubík.

Ten má řidičský průkaz přitom teprve 14 dní. "Žil jsem v Číně, tam jsem jezdil taxíkem, tak jsem řidičák nepotřeboval. Kameru jsem si do auta dal právě pro tyhle situace," vysvětlil Blesku.

Znáte muže, který vybržďováním ohrožoval ostatní řidiče na rychlostní silnici R4 z Prahy směrem na Strakonice? Pište na tip@blesk.cz, nebo volejte na 724014586.

Video  Kamera zachytila vybržďovače  - Video Zdeněk Kubík
Video se připravuje ...

evita5555 ( 14. června 2014 09:36 )

Štyria xujovia na diaľnici, len ťažko rozhodnúť, ktorý z nich bol najväčší. Dúfam, že dali to video policajtom a tí hneď obom vodičom zobrali vodičáky a dali mastné pokuty. Keď jazdia po cestách takéto svine ani sa nečudujem, že je toľko smrteľných nehôd. Tupci.

mucimuc ( 22. března 2014 12:17 )

Zpráva dne

bravissimo ( 21. března 2014 23:24 )

Pepíci jsou moc vyplašení... Žádná hrůza to nebyla.

oposumo ( 21. března 2014 21:35 )

Dva ***i s kamerou. Levý pruh, slouží mimo obec pouze k předjíždění. Pánové jsou velice bezohlední a jedou skoro celou dobu v levém pruhu. Navíc melou nesmysly! Jako BMW M3??? Škoda, že nemají kameru namířenou na tachomer. To by si asi mohli stěžovat na nádraží.

ernstthal ( 21. března 2014 20:27 )

V kterém autě?Ten skoro vybržďovač nebo ten provokatér s kamerou co nejede podle předpisů a mluví jak blb.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání