Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Opilý řidič smetl z tramvajové zastávky dvě ženy!

Ze zdemolovaného vozu museli hasiči opilého muže vystříhat.
Ze zdemolovaného vozu museli hasiči opilého muže vystříhat.  (Autor: HZS Plzeňského kraje)
Autor: lvi - 
20. prosince 2013
08:10

Řidič v osobním automobilu dnes brzy ráno v Plzni nezvládl řízení a vjel na tramvajovou zastávku na Klatovské třídě. Nikoho nesrazil, ale dvě ženy, které čekaly na zastávce, utrpěly šok a skončily v nemocnici.

Řidiči policie naměřila 1,75 promile alkoholu v dechu, i on byl předán do péče záchranářů. "Nehoda se stala na křižovatce ulic Dobrovského a Klatovská. Řidič nezvládl řízení, dostal smyk, vjel na ostrůvek, kde se odrazil od zábradlí zpět na vozovku," uvedl policejní mluvčí Jan Koželuh.

Museli ho vystříhat

Řidiče museli hasiči z vozu vystříhat, dechová zkouška u něj prokázala alkohol. "Dopravu ve směru do centra jsme dočasně odklonili, z centra je bez omezení," uvedl Koželuh.

beda888 ( 20. prosince 2013 11:16 )

V Novinkách dnes píšou, že chytili v Praze ženskou, která má již asi 4 zákazy řízení a pořád jezdí. To nechápu, proč při 2. chycení za volantem jí nedodaj do výkonu trestu za maření výkonu úředního rozhodnutí. Počítám, že auto není její, jinak by jí ho snad dávno zabavili. I když pražští soudci a četníci jsou přizdi.sráči a bojej se. V Klatovech už to dělají.

beda888 ( 20. prosince 2013 11:13 )

Asi v r.2001 v Plzni na Klatovské třídě, křižovatka U Práce se stala také taková nehoda, bohužel při ní zemřeli 3 mladí lidé. Zabiják Adolf Pech z místa nehody ujel. Byl odsouzen a nastoupil do vězení, ale jeho otec se odvolal, tak jej pustili. Oni se přestěhovali na Pardubicko a Pech si změnil jméno na Nováka. Jak to s ním dopadlo nevím. Nicméně tohoto Slováka, odsoudit a deportovat na Slovensko, bez možnosti návratu. Ve světě běžná praxe, když tam spácháte tr. čin. On jich spáchal hned několik. yslím, že svých notoriků máme dost.

nm48 ( 20. prosince 2013 11:11 )

je to pořád dokolečka pokud řidič bude přistižen že řídil vozidlo okolo jedné promile automaticky odebrat řidičák do konce života , jinak nás tito šmejdi budou ohrožovat neustále,další pokud je tam zranění okamžitě do vězení bez možnosti propuštění jak na kauci tak amnestii,advokáty kteří tyto lumpi obhajují pověsit za koule do průvanu a byl by klid

Zobrazit celou diskusi