Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tragická nehoda na Chebsku: Muž zemřel na místě, žena s dítětem jsou zranění

Nehoda si vyžádala jednu oběť
Nehoda si vyžádala jednu oběť  (Autor: Mediafax.cz)
Autor: ČTK, mokk - 
20. července 2013
18:21

Tragická nehoda na hlavní tahu na Chebsku vzala život jednomu muži a další dva cestující jsou zraněni. Podle policie se jedná o ženu a dítě, rozsah zranění zatím není znám. Silnice je zatím uzavřena.

U Velké Hleďsebi na Chebsku zemřel řidič po havárii osobního vozu. Žena a dítě jsou v péči lékařů. Hlavní tah z Plzně do Chebu bude asi do 20:00 uzavřen a policisté tam regulují dopravu. Řekli to mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta a krajské záchranné služby Martin Kasal.

Rozsah zranění další dvou členů posádky ani příčinu nehody neuvedli. Obchvat Velké Hleďsebi, tedy silnice I/21 ve směru na Drmoul, je podle Valenty uzavřena a policisté tam odklánějí dopravu. "Objízdná trasa vede po ulici Plzeňská do Mariánských Lázní na ulici Pohraniční stráže a zpět na I/21 v obou směrech. Jde o starou silnici I/21," uvedl.

tochadda ( 20. července 2013 21:08 )

To, co tam vystavěli po mezích pozemků debilů,není obchvat,ale klikatá silnička, někdy i 70tka je moc a zatáčky auto vynáší....

mateska ( 20. července 2013 20:27 )

je tam dost blbě klopená zatáčka,takže kdyby tam všichni dodržovali přikázanou 70km/h ,nemusela by tam každou chvíli být nějaká ošklivá havárka

Zobrazit celou diskusi