Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Bezcitná matka pohřbila zaživa svou dceru: Přála si chlapečka!

Zakopanou holčičku našli v lese
Zakopanou holčičku našli v lese  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: mok - 
5. července 2013
19:58

Krkavčí matka zakopala svou čerstvě narozenou holčičku v lese kvůli tomu, že si přála chlapečka. Ačkoliv se záchranáři snažili děvčátku okamžitě pomoct, bohužel zemřela. Otřesný případ se stal v Indii.

Podvyživenou a podchlazenou holčičku našli kolemjdoucí, kteří se procházeli v indickém lese, když zaslechli podivné zvuky. "Slyšeli jsme ze křoví nějaký zvuk, mysleli jsme si, že je to nějaké zvíře, ale raději jsme se tam šli podívat," řekli Radheshyam Kevat a Jagdish Mangilal. Nikdo z nich ale nečekal, co tam najdou. "Našli jsme tam tělíčko novorozence zahrabané do hlíny. Koukala mu jen hlavička," prozradili serveru Dailymail.co.uk.

Na místo okamžitě přijeli záchranáři, kteří začali holčičce pomáhat. Bohužel marně. Holčička po převozu do nemocnice zemřela.

Po bezcitné matce momentálně pátrá policie. Podle kriminalistů měla holčičku zabít kvůli tomu, že si přála chlapečka.

stepa10000 ( 17. července 2013 08:49 )

Jak jsi přišel na to, že matka dává život ?

lunatic ( 6. července 2013 05:56 )

Co dodat ? Matka,která život dává,má NEJVĚTŠÍ právo jej i brát - rozumově to dává smysl. Mnoho lidí pozbyde života vlastní rukou,anebo ... a to je horší ,rukou vraha ... tam to smysl,rozumný smysl nedává - takto ano! Když lidé "překonají",povznesou se nad tyto nelogičnosti - tím spíše by měli pochopit prostou logiku,ne?? Někdo do Vás nabourá autem ... a pak by Vás měl odškodnit ; matká dá život ... a zas ho vezme - pokud mají věci ŘÁD,nejsem proti

c3rb3r0s ( 5. července 2013 23:43 )

Indický babybox.

peterwilliams ( 5. července 2013 21:16 )

marie60 ( 5. července 2013 21:00 )

Už jsem se lekla, že se to stalo u nás. Bohužel, tady jsou taky matky_zrůdy.

Zobrazit celou diskusi