Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Policisté sebrali šéfa drogového gangu: Ali prý dealoval heroin celebritám!

»Aliho« si odvedla URNA
»Aliho« si odvedla URNA  (Autor: archiv Blesku)
Autor: rvs, mal - 
7. června 2013
06:29

Dealer, který podle zdroje Blesku prodával drogy českým celebritám! To je údajně nebezpečný gangster s přezdívkou Ali, kterého v noci na čtvrtek zadrželi policisté v restauraci v centru Prahy.

V pizzerii nedaleko Staroměstského náměstí se prý neprodávala jen pizza, ale i tvrdé drogy! „Střídali se tam V.I.P. zákazníci včetně celebrit, všichni sem jezdili luxusními auty. V okolí byla tahle restaurace dobře známá jako místo, kde se dealují drogy, hlavně heroin,“ řekl Blesku zdroj, který v blízkosti pizzerie pracuje.

Právě v tomto pochybném podniku zadržela v noci na čtvrtek policie šéfa gangu dealerů. „Říkají mu Ali, je to pořádně nebezpečný mafián odněkud z Balkánu, který tady lidem prodával fet,“ popsal zdroj.

Zásah potvrdila i policie. „Zátah probíhal na několika místech v Praze. Kvůli probíhajícímu vyšetřování zatím nemůžeme sdělovat bližší informace,“ uvedla mluvčí Národní protidrogové centrály Barbora Kudláčková.

esmina ( 9. června 2013 11:15 )

Nechapu ty lidi co tu to resi,blesk je bulvar nic vic nemají ani pravdive informace ,tak radci budte ticho a nestarejte se !!!

esmina ( 9. června 2013 11:13 )

Vidim že se nechávate ovlivnovat mediama , vubec nic o tom nevite,znate ho snad ? ne ! tak nevim jakej trest smrti,proc neresite svuj zivot ?! nestarejte se do toho ,kdyz vam do toho neni nic !!!!!!

brutal ( 7. června 2013 15:14 )

Ježíšmarjá a kterého,já znám dva.

mortis69 ( 7. června 2013 14:39 )

A pak že stavitelství stagnuje.Z pizzerie udělali perníkovou chaloupku

japos22 ( 7. června 2013 12:29 )

Zobrazit celou diskusi