Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kate Zemanová u uspávače hadů Šípa: Táta na klenotech vrávoral kvůli ruské ambasádě!

Autor: psch - 
31. května 2013
22:33

Nebýt dcery prezidenta Miloše Zemana, která po otci zdědila jistý druh smyslu pro humor, diváci by u Všechnopárty Karla Šípa nejspíš usnuli. Kate Zemanová pobavila jednak imitací tatínka a trochu i tím, že přiznala pozadí jeho virózy.

Místo Všechnopárty by možná byl trefnější název Katepárty. Protože právě Kate Zemanová byla jedním z hostů Karla Šípa v jeho zábavném pořadu. Tentokrát ale příliš zábavný nebyl, až na pár minut věnovaným posměškům panu prezidentovi.

Od čeho jiného mohla debata odstartovat než od známé scénky na korunovačních klenotech. Prezidentovo vrávorání bylo oficiálně vysvětleno virózou, Kate ale přiznala, že by za tím mohla být návštěva ruské ambasády.

Já tátu fackovat můžu

„Spadl do postele, nízkej tlak, okamžitě k doktorovi,“ popsala Kate otcův stav poté, co se vrátil domů z klenotů. Šíp se ale chopil vyjádření Kate o tom, že měla sto chutí mu dát poté pár facek, podivoval se ale, jestli se smí prezident fackovat. „Víte co, já můžu,“ řekla Kate.

Pletou si mě s milenkou

První dcera Kate Zemanová ale nezačala po boku svého otce vystupovat až s volbou, v zahraničí se spolu ukázali nejednou. Šípovi přiznala, že si ji zahraniční novináři dříve pletli s milenkou. „Titulky zněly: Zeman nechal doma manželku, objevil se s milenkou,“ rozpovídala se Kate o minulosti.

Zemanová v roli moderátorky

S korunovačními klenoty ale skončila i zajímavá témata, Šípovi jakoby došla řeč. A toho se naopak chopila Kate a trochu s ním zamávala. „Tak musíte trochu improvizovat, tohle je vaše show, tak musíte něco změnit,“ vpálila Šípovi pohotově do obličeje. Reagovala tak na jeho chybějící plán k získání nového přítele pro první dceru. A najednou se tak na chvíli ocitla v roli moderátorky.

orkan225 ( 30. června 2013 07:59 )

A nedivím se, lopaty se z práce nevyhazujou.

jana999 ( 5. června 2013 13:13 )

ten spratek od bílý je na tom anglickém gymnáziu taky a je to trubka, ono kdo si tam zaplatí ten tam je, to není vizitka o tom, že bys byl chytrý a mimochodem katka propadla v matice, takže blbá je

jana999 ( 5. června 2013 13:09 )

a že tě majitel neudělal ředitelem, když jsi tak fantastický osle

9030 ( 5. června 2013 11:46 )

Je to prostě lopatka po fotrovi

jote ( 4. června 2013 23:17 )

Až na pár výrazů souhlasím

Zobrazit celou diskusi