Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Skandál u voleb v Itálii: Berlusconiho napadly nahé feministky!

Autor: ljš - 
24. února 2013
17:41

Itálie v těchto dnech nežije ničím jiným než volbami. A hned první den došlo k pořádnému skandálu, když průšvihy proslulého expremiéra Silvia Berlusconiho napadly přímo ve volební místnosti tři polonahé feministky.

Italové si v neděli a pondělí volí nový parlament. Svůj hlas už dnes odevzdali vůdci nejsilnějších politických formací. Pozornost novinářů vyvolalo zejména hlasování expremiéra Silvia Berlusconiho doprovázené hlučným incidentem. Když Berlusconi vstoupil do volební místnosti v Miláně, vrhly se k němu tři feministky z ukrajinské skupiny Femen s obnaženým poprsím. Protestovaly tak proti expremiérovým hříchům, jejichž vyvrcholením se stalo obvinění ze styku s nezletilou prostitutkou.

Bez většího poprasku naproti tomu hlasoval v Miláně dosavadní premiér Mario Monti, jehož centristické straně předvolební průzkumy přisuzují čtvrté místo. Vůdce levicové opozice Pier Luigi Bersani, který je považován za mírného favorita voleb, odevzdal hlas ve svém bydlišti v Piacenze.

Italské volby napjatě sleduje nejen italská politická scéna, ale i evropské finanční trhy a Brusel. Čeká se, zda zvítězí kandidát ochotný pokračovat v úsporném ekonomickém programu, založeném na rozpočtové kázni, škrtech a úsporách. Krizový propad italské ekonomiky, desetkrát větší ve srovnání s řeckou, by ohrozil celou Evropu.

vrabcek. ( 25. února 2013 18:55 )

Drze su jak O P I C E,..svine jedne. Ale keby nejaku z nich Silvio kopol do ***e,..tak hned ho davaju na sud. "Aktivisti",..to je jedna hnusna banda !,..nic ine !

vrabcek. ( 25. února 2013 18:53 )

Co ocakavas od HOVAD ? V dnesnej dobe uz sa davno nemoze povedat pravda

picpa ( 25. února 2013 11:30 )

Rok od roku roste podíl domácností uvádějících, že současná ekonomická situace má vliv na změnu jejich nákupního chování. Zatímco v roce 2009 se změna týkala pouhých 22%, dnes je to plná polovina. Nejvíce pociťují složitou ekonomickou situaci zákazníci s nižším vzděláním, starší lidé a osoby s nižšími příjmy.  Za pokřivení trhu, za nárůst cen potravin a v neposlední řadě za nárůst stále většího počtu lidí, co musejí uzpůsobovat své nákupní chování může špatný Zákon o Významné tržní síle.

zadnice ( 25. února 2013 10:49 )

To už nikoho nepřekvapí!!! V předešlém článku podříznutí, zavraždění člověka cigá..nem a samozřejmě je diskuze ZAKÁZÁNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

peterwilliams ( 25. února 2013 06:11 )

já bych je zmlátil š.tětky jedny š.pinavé....

Zobrazit celou diskusi