Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Manželku mlátil paličkou na maso, škrtil a pak zapálil dům

Autor: psch - 
30. ledna 2013
12:41

Hrůzné ráno zažila žena z Hájovny u Dolního Ostrovce. Jejího manžela - zřejmě po hádce - popadl takový amok, že manželku několikrát udeřil do hlavy paličkou na maso. Pak vzal kanystr benzínu a odešel do ložnice...

Tragédie se začala v pondělí krátce po půl osmé ráno. Muž vzal paličku na maso a několikrát s ní udeřil svou ženu zezadu do hlavy. Ta se sesunula na podlahu.  To se mu ale nezdálo dost a manželku začal škrtit.

Z posledních sil se ženě podařilo odplazit z domu hrůzy, před šíleným manželem se ukryla v jednom z okolních domů. Protože chtěl muž zakrýt stopy, vzal kanystr s benzinem a začal polévat skříně v ložnici. S podřezaným zápěstím dům zapálil a utekl do lesa.

Veškeré jeho násilné snažení přišlo v niveč, když ho podle krvavých stop našli policisté ukrytého v lese asi dva kilometry od zapáleného domu. Zaškrtili mu krvácející zápěstí, odvedli na hlavní cestu, kde si ho už převzala záchranka.

Proč se k takto zoufalému činu muž uchýlil, nikdo neví. Podle majitele tamní hospody U Cízlu Zbyňka Cízla to byl pohodový pár, který se sem tam v jeho podniku ukázal.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

anka ( 30. ledna 2013 16:12 )

alkoholismus zacina byt v cesku velky problem

bobou ( 30. ledna 2013 15:00 )

A to ještě lidé nevíte, že ta paní je v nepřímé linii příbuzná knížepána Schwarzenberga!!! Bohužel je pravda, že tato rodina v pohodě není již mnoho let. Kdyby se rozvedli, možná by k tomuto pokusu o vraždu nedošlo. Jinak přeji Kačence brzké uzdravení a hlavně hodně sil do budoucna. Manžel je těžký alkoholik, co více dodat.

evita5555 ( 30. ledna 2013 14:10 )

Hajzlík zbabelý, ak mal už dlhy, tak teraz to zapeckoval. Ani podrezať sa nedokázal poriadne.

naidka ( 30. ledna 2013 14:03 )

mně to zase připomíná tóčo u Krampolů, tam byla útočná zbraň taky palička na maso, jenomže s ní útočila Hanka na chudáka Jirku.

abc033 ( 30. ledna 2013 13:55 )

Je to hrozný kdo ví co se stalo

Zobrazit celou diskusi