Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Základní instinkt po srbsku: Premiéra dostala moderátorka, která šla naostro

Autor: INT, lm - 
30. ledna 2013
09:22

VIDEO: Scéna jako z filmu Základní instinkt. Takovým způsobem se rozhodla zavtipkovat televize na účet srbského premiéra Ivica Dačića (47). A ani zkušený politik pohledu do klína svůdné moderátorky neodolal!

Předseda srbské vlády Ivica Dačić se nechal nachytat v televizním programu Nemoguca Misija - Mission Impossible (v překladu Nesplnitelná mise). Premiér podlehl krásné moderátorce přímo při debatě ve studiu.

Moderátorka v krátké sukni si vyzkoušela, jaké je to být v kůži Sharon Stone, která si velmi podobnou scénu zahrála ve filmu Základní instinkt. Když si po vzoru herečky přendavala nohu přes nohu, premiér se neudržel a při pohledu pod moderátorčinu sukni zčervenal.

Televize posléze divákům ukázala, jaký pohled se politikovi naskytl, i když pro širokou veřejnost klín moderátorky zcenzurovali, je jasné, že málokterý muž by odolal.

 

ludvakovarik ( 30. ledna 2013 21:36 )

pohybova ty jsi fakt z Indie nekecej mluvis celkem dobre cesky jake tam mate pocasi?

pohybovenadana ( 30. ledna 2013 21:31 )

V sechny zdravim z indie. Nema nekdo zajem koupit kone ?

jany ( 30. ledna 2013 20:30 )

proste neketere zeny jsou exhibicionistky, nekteri muzi maj exhicibionistky radi, norma a susne chovani je se primerene obleci a neutocit vulgarne na normalni lidi

jany ( 30. ledna 2013 20:28 )

nejen chlapa, proste kdyz nekdo vyvali prsa, ud nebo vulvu, je normalni reakce se podivat

jany ( 30. ledna 2013 20:27 )

to je logicke, ze s ekazdy podiva, kdyz na nej nejaky nestyda vyvali pohlavi, taky bych byla zaskocena, a to jsem zena. je to priblbly vtipek, ale asi tu zenstinu a toho, co ji pase, resp. zamestnava, zviditelni, kazdy na sebe upozornuje, jak umi

Zobrazit celou diskusi