Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Strašná nehoda kamionů: Zemřel 34letý muž a jeho osmiletý syn

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, oj - 
3. srpna 2012
13:16

Otec s osmiletým synem z Česka zemřeli při děsivé nehodě na dálnici u Lipska. Kamion, v kterém jeli, přelétl středová svodidla, převrátil se a skončil v protisměru. Tam do něj narazil další kamion a tři osobní vozy.

K nehodě došlo na dálnici A38 u Lipska. Informaci přinesl německý server oaz-online.de.

"Dva mrtví, je to šílené. Jeli jsme hned za nimi. Když jsem přiběhli ke kamionu, v kabině jsem viděli ležet muže," popsala vyděšená svědkyně.

Vozidlo jedoucí směrem na Drážďany podle zatím neznámých příčin vyjelo z jízdního pruhu, prorazilo středová svodidla a převrátilo se. Do havarovaného vozu vzápětí narazilo další nákladní vozidlo a tři osobní auta. Během hromadné srážky se těžce zranili čtyři lidé.

Příčina tragédie je stále nejasná. Je ale pravděpodobné, že roli sehrála únava, nebo nepozornost řidiče. V době nehody byla dálnice suchá.

yamesbond ( 7. srpna 2012 07:57 )

Me je lito toho maleho kluka,ten za nic nemohl.A kdo tu firmu zna,u ktere jezdil jeho otec,tak se neni cemu divit.... Na 3 karty apod.Majitely firmy by meli dat takovej flastr,ze by se z toho podelal.Meli by mu tam poslat takovou kontrolua pokutu,aby to zavrel,aby se nestalo nic dalsiho.....

pattapuf ( 4. srpna 2012 10:19 )

Dřív, ještě za komančů, byla taková soutěž. Jmenovala se "Vtipnější vyhrává." A ten nejlepší příspěvek byl za sto bodou. I ty si ho zasloužíš.

pattapuf ( 3. srpna 2012 16:39 )

Je mi to líto.

Zobrazit celou diskusi