Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lupič bil důchodce kamenem do hlavy, pak mu vzal Bibli

Lupič bil muže do hlavy kamenem, pak mu ukradl Bibli - ilustrační foto
Lupič bil muže do hlavy kamenem, pak mu ukradl Bibli - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, šim - 
9. ledna 2012
12:00

Nepokradeš, nezabiješ… Tato přikázání by si měl v uloupené Bibli nalistovat lupič, který kvůli této kořisti téměř ubil 68letého muže v Ostravě. Opakovaně ho tloukl do hlavy kamenem, aby mu muž vydal tašku, v níž se obvykle nosí počítač.

Lupič muže přepadl v neděli odpoledne v Ostravě. Oběť si vyhlédl podle tašky, ve které se obvykle přenášejí počítače. V ní ale přepadený neměl notebook nýbrž bibli, DVD filmy a časopisy s náboženskou tématikou.

Lupič nejprve na muži požadoval, aby mu tašku vydal. Přepadený se ale bránil a odmítl věci vydat. "Odpor chtěl násilník překonat opakovanými údery kamenem do hlavy poškozeného," popsala případ mluvčí. Zraněný muž upadl na zem a tašku pustil. Lupič s ní zmizel, škoda se pohybuje okolo 400 korun.

gogo ( 9. ledna 2012 22:23 )

Kriminalita je v Ostravě skutečně mimořádná... Ale také je zde mimořádná nezaměstnanost... Což spolu může částečně souviset...

marie60 ( 9. ledna 2012 13:11 )

Tenkrát v Ostravě brácha zmerčil jednoho šmejda, jak někomu z auta něco čmajznul, tak se za ním rozběhl ale nedohonil ho. Byla tam však skupinka lidí na které brácha volal a oni toho zlodějíčka chytili.Byl prý to cizinec.

marie60 ( 9. ledna 2012 13:05 )

Zloděj zlodějská si myslel, že v té tašce má pán počítač.Ten pak musel čumět s otevřenou hubou, když v ní objevil bibli. ...a takových zrůdností bude přibývat.

komodor ( 9. ledna 2012 12:06 )

Hmmm tak ten urcite po bibli nesel.

Zobrazit celou diskusi