Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dobrá zpráva z festivalu Rock for People: Kvalitu piva pohlídá pivní policie!

 (Autor: Staropramen.cz)
2. července 2012
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Všichni milovníci piva se na Rock for People nemusí mít na pozoru, co v parných letních dnech na festivalech popíjejí. Kvalitu piva zkontroluje fundovaná osoba za ně. Takže vzhůru na RFP, který se koná od 3.7. do 6.7. ve Festivalparku u Hradce Králové.

Hlavním partnerem festivalu se stal Staropramen, takže netřeba dodávat, jaký pivní mok bude na festivalu téci proudem. Všechny dozajista potěší i restaurace Potrefená Husa, která přímo v areálu vyroste a budou se v ní točit čtyři druhy čepovaného piva do skla! Bude se jednat o Staropramen Nefiltrovaný, 11o, Světlý a Cool Lemon a také čtyři pivní koktejly.

Foto:  Staropramen.cz

Ale pozor! Na celém festivalu bude Staropramen nabízet osm druhů piv- Světlý, 11o, Ležák, Granát, Nefiltrovaný, Cool Lemon, Cool Grep a Nealko. Tým pod vedením degustátora pivovaru Jana Špačka s pracovním názvem „pivní policie“ bude po celou dobu akce hlídat míru a teplotu čepování a garantovat kvalitu točeného piva.

Dalším příjemným překvapením festivalu bude velké množství pivních stánků s místy na sezení, aby hosté na zlatavý mok nemuseli dlouho čekat. „Abychom poskytli návštěvníkům kvalitní pivo po celou dobu festivalu, nasazeno budeme mít 150 pivních kohoutů optimálně rozmístěných po areálu tak, aby návštěvníci nemuseli na pivo čekat. Pivo si budou moci vychutnat ve stanech postavených kolem výčepů, ve kterých budeme mít k dispozici téměř 3 000 míst k sezení,“ řekl k pivnímu servisu Michal Šlechta, manažer značky Staropramen.

 

Foto:  Staropramen.cz

Hosté se také mohou těšit na Staropramen Cool Lemon Stage, kde vystoupí řada českých i zahraničních hvězd. Mimo jiné např. Skrillex, Orbital a Example.

Největší festival letošní sezóny slaví 18. narozeniny a vy prostě musíte být u toho, nejlépe s chlazeným Staropramenem v ruce!

Více se dozvíte na www.rockforpeople.cz

 

Staropramen je druhým největším pivovarem v České republice, jehož portfolio dnes čítá deset druhů piv včetně dvou piv s příchutí ovoce a nízkým obsahem alkoholu Staropramen Cool Lemon a Cool Grep. Na festivalu Rock for People bude k dispozici osm piv z portfolia této značky. Staropramen je také významným českým exportérem piva. V zahraničí ho mohou ochutnat spotřebitelé ve více než 35 zemích světa.Více informací najdete na www.staropramen.cz.